Ahoj lidičky.
Hledám informace na netu o koloskopii, protože 12.2.2008 mě čeká.Děkuji,že existují lidé,kteří se o tom dokážou bavit.13 let,po porodu druhého syna(4kg),jsem si vytlačila konečník.Jak moc,to nevím,ale pro jisté bolesti v konečníku,mi až primářka gynekologie tenkrát řekla,oč šlo a že je to má vina.Neměla jsem tlačit,když jsem neměla.Sestra ji upozornila, na to,že měřím 158cm a normálně vážím okolo 50kg,navíc porod trval dlouho,až se pak rozběhl tak rychle,že syn,v tu chvíli,kdy měl opustit mé tělo,měl pupeční šňůru 3x okolo krčku.Ale to vlastňě není tak podstatné.Ta primářka( v letech )nikdy nerodila.Zřejmě vy zde máte problém s hemoroidy.Já si to myslela celou dobu taky,že mám postupňě zhoršující se hemeroidy.Mastička mi na zadeček stačila nejdřív na 3 roky,pak na rok,dnes ji už nepoužívám,všechno je jinak.Miluji kořeněná jídla,pikantní,mám ráda sport,ale vždy jsem pak zaplatila cenu,že si jen tak nesednu.Na můj 36let mladej zadek,je to docela záhul.Dávno neplatí,že jsem si vždy myslela,že teď si užijem a do držky až dostaneme,když budeme si říkat:Stálo to za to!Dopadla jsem ke konci roku tak,že mě napadali věci,jako,že ,kdo nejí,tak nekaká.Což mi bylo hned jasné,že vystrčit zadek na někoho cizího ,je přirozenější,než mé nápady.Lidi nevíte,jak se někteří naučíme žít "normální"život s bolestí.A nebo víte?Jaké finty jsem vymyslela,abych měla žití snesitelnější.Být mi 80 let,tak to nějak doklepu.Díky vám mi dnes lidičky došlo,že jsem moc mladá na to,abych při sexu,když mi partner pohladí zadeček,nestáhla půlky a nevrátila se do té reality,kdy fakt milenka milenci tvrdí,že se musí vymalovat.Jak říkám.Šlo to vše pomalu,až když jsem si uvědomila,že se vyhýbám běžnému životu,fakt mi došlo,že žiju něco jiného než-li chci!Takže,moje úplně nejlepší kamarádka,úplně nejvíc(zlatej Forest Gamp),mi dala adresu,čas a datum,kdy se musím dostavit na vyšetření s prdelkou.To bylo loni v prosinci.Ono je to opravdu vše o důvěře.Fakt jsem ji nemohla zklamat.Nebyli to hemoroidy.Mám 5cm natrženou...konečník.Doktoři tomu říkají -frisura anu.Přiznám se,že jsem to nemohla v tu chvíli rozdejchat,pane bože,měli to být hemeroidy...A teď budu psát rychle.11.2.2008jdu do nemocnice.Dopoledne předoperační vyšetření,odpoledne pití na vyčištění(na to jsem si objednala H.Potera,poslední díl).Nedělá mi problém nejíst,hladovět.Jsem disciplovaná.Ale pro moji bolest v konečníku,Ani vyšetřit mě nemophli.Můj konečník je v křeči.Fakt zajímavej zadek mám.On si žije svůj vlastní žioit.Ale je to má prdel,tak bude poslouchat. Bolestivost je dnes taková,že ujet 18km v autě,tak vylezu a klepají se mi kolena.Sami doktoři mi koloskopii napsali v narkoze.Což má být druhý den. A pak třetí den,pod narkozou,udělají samotný výkon.Jak mám být 2xtýdně mimo.Ten můj syn se mi narodil 1994.1.1.1995,po silvestu mě museli odvézt na pohotovost.Ileus.Vzali mi 12cm tlustého střeva.Přežila jsem.Ale nevím proč,teď se těch dvou narkos bojím.Stále přemýšlím,jak bejt frajer a přežít koloskopii,bez anesteze.Ale to mi můj problém nedovolí.Jsem bojovnice,snažím se vždy o menší zlo,ve zle,jakotakovém.VÁŽNĚ JSEM SE DOPOTUĎ BÁLA.Ale jsem preventista.Z mýho studu vznikl problém,větších rozměrú.Kdybych šla po nějakém podezření k doktorovi,že mám nějaký problém,nemuím teď čekat na něco,co se mi doprčic zdá,jako odpočítávání konce mé bolesti.Natrženej zadeček nebo hemeroidy,vše je jedno.MŮŽE BÝT HŮŘ.Tím,ale chi říct pro všechny dívky,ženy...Kdybych nepodcenila své obtíže,tak nemusím na operaci,ne na dvě narkosy.A vědět už tenkrát,že mám prasklinku na anu,dnes vím,že se to dá léčit,bez chirurgie,¨.
PROTO ŽENSKÝ,HLÍDEJTE SI SVÁ TĚLA.Všem držím palečky
Přidat nový komentář