Dobré ráno. Mal som pocit že som Ok. Ale v podstate aj som. Keď som ráno prišiel domov,nechcelo sa mi spať tak som Vám všetkým na fóre napísal. Za tri dni som najazdil spolu 2750km. Ako som písal,všetko ale naozaj všetko bolo v pohode,ale ono je to aj tým že tá panická porucha za roky sa zrejme preliečila,no keď som s zobudil po dvoch hodinách spánku,klepalo ma,zle som sa cítil,no zaspal som znova a zobudil som sa o 7,30hod. Štyri dni som bol bez rivotrilu,no o 8,00 som si dal 0,75mg/1+1/2tablety 0,5mg/ a po pol hodine som v pohode. Nechcel som to hrotiť,bolo to spojené aj s únavou z tých troch dní cestovania autom. Viete že spanie v aute je o ničom a nejedol som,akurát pri Ženeve som si v lídli kúpil suchú bagetu aplátkový syr. V lidli nikto žiadne rúško a tak som sa dosť bál korony,potom som natrafil na Slováka čo pracuje niekde v syrárni a tak sme sadli vonku na kávičku.Poviem Vám jedna káva v prepočte na euro asi 5,50e. V lídli ceny oprotilídlu na Sk oveľa vyššie. A ešte diaľničnú známku som si musel kúpiť celoročnú. Ale celý špás ma vyšiel na 370eur. Ale som spokojný,otestoval som sa a môj strach z cestovania je na nule.Takže podarí sa to určite znížiť aj Vám a problémy z vašich paník a depresí vám určite ustúpia.Predtým som išiel do cudziny mal som slabé nohy,slabosť tela,tlak vysoký,nenormálna panika a úzkosť,takže používal som veľké dávky xanaxu a rohypnolu, neskôr rivotrilu a sanvalu.
Čo pomáha mne : uvarím si čaj a to- repík,k tomu čaj na pankreas 3sáčky,mätový čaj dva sáčky,medovka dva sáčky,pamajorán mám svoj takže to dám od oka,ľubovník jeden sáčok/keď som vysadil rivo tak som zvýšil o jeden sáčok,žihľavu zatiaľ čerstvú asi za hrsť,šalviu tú tiež mám čerstvú,to zalejem vriacou jeden liter. vodou/všetko spolu/ nechám to vyluhovať asi 30minút a viac. Potom popíjam v priebehu dňa. ale aj v noci keď sa prebudím. POZOR keď čaj dopijem,zalejem ďalší a pokračujem v pití. Za deň vypijem dve až tri dávky. Ja si hi sladím sladidlom a pridávam citron. Skúste. Ak vám to bude znižovať tlak,tak ho pite menej. Nepil som ho s rivom ale min.dve hodiny pred užitím riva dve hodiny po užití riva. Na mňa to funguje,ja som bol pripravený na boj vrátane pohybu a zatiaľ som nezabehol ani meter,akurát občas sa prejdem do kopca aby som sa spotil a unavil.
Přidat nový komentář