Ahoj chlapi! Zdravím vás všechny :) , já jsem na tom nejhůř za posledních x let , ale přijímám to tak , jak to je. Věřím , že se to zase zlepší . Kéž by člověk si byl na 100% jistý , jak si zlepšit zdraví a tou cestou jít, pociťovat každý měsíc být 1% progres , ale vědět , že jde správně. Já byl původně chlamydiozou také skeptický, ale už nejsem , pže jsem za x let poznal xyz lidí s těmito problémy a nikdo není vyléčen , takže tato varianta není úplně zcela z cesty. Střevní mikrofloru asi nejde upravit lusknutim prstů , ale časem se spravit dá . Já jsem teď špatný , ale je otázka času pokud se to nezlepší , kdy se nechám hospitalizovat. Nechám si prošetřit tělo křížem krážem , nenechám se odbyt a budu zase o kousek moudřejší. Minimálně se někam posunu a trošku se mi uleví. Pak to budu řešit dál dle výsledků . Co můžeme dělat teď ? Žít zdravě , spánková hygiena , strava , dělat příjemné věci , snažit se trošku sportovat pokud jsou síly a užívat vitamíny , minerály a bylinky. Nic víc asi jako samoléčbu dělat nemůžeme . Držte se , Já jsem na tom zle. Ale jediné , co bych neudělal je , že bych se nenechal hospitalizovat na PL, proč? Tam je třeba Kventiapin jako lék na prvním místě , jak na spaní , tak na úzkost a zklidnění a to jsem si už 100% jistý , že je moc moc zle ... PrY šetrný nenávykový lék , ok proč jsou po něm takové stavy , způsobují řadu nemoci a vysazování je opravdu velmi velmi nepříjemné ? Šetrnost si představuji jinak. Takže rád bych klidně šel do nějakého zařízení se nechat stabilizovat , prokonzultovat a "léčit" , ale toto bohužel s léčbou nemá nic společného . Ahoj M.
Přidat nový komentář