Ahojte kamarádi. Já pořád stejně na dokonce hůře, což jsem myslel, že už moc nejde. Můj zdravotní stav je takový, že mám denodenní bolesti nohou , kloubů , kotníků, kolen, zápěstí, loktů už i klíční kost. Někdy více a někdy méně , ale primárně nohy každý jeden den. 5 dní zpátky jsem měl silný asi žlučnikový záchvat, za 2 dny ok, ale nyní mám 3 dny průjmy. Čekám na 17.12 k OL na kontrolu, která žádná kontrola není a řekne mi ať přijdu za měsíc a beru AD, s psychiatrem jsem se pohádal, když jsem mu řekl , co dál ? Když bude můj zdravotní stav , takový , že zažádám po 12 letech na psychiatrické ambulanci a praní léků do těla horem dolem o ID, řekl mi prakticky , jestli jsem normální, že mi nic není a jsem zdravý a jdu pracovat. Tak jsem mu řekl , že jsem od 18ti let vkuse pracoval , ale můj stav se natolik zhoršil , že nyní pracovat nelze a on evidentně neví co se mnou a jeho "léčba " nefunguje. Idiot. Mysli si, že bych nešel pracovat? Zvláštní je, že mi do papíru napsal minulou návštěvu, torpodní problémy psychické i fyzické nereagující na léčbu. A druhou návštěvu mi řekne, že mi nic není. České zdravotnictví je k pláči , psychiatr empatie 0, pohotovost Ti dají hořčík a obvodní Té pošle k psychiatrovi - kruh se uzavírá. Čekám tedy na výsledky revmatologa ( celý měsíc ) a vlastně toužím po tom ať mi najde nemoc :D , ano až tak je to v naší zemi špatně, že je člověk bezmocný. Ještě dodám perličku, po půl roce návštěv mi psychiatr řekne, ať jsi jdu zaběhat - výborná rada pane "doktore" , doktore na recepty.....takže tak. Svátky pěkné nebudou, to vím už teď. Držte se chlapi a mějte se co nejlépe ! Jediná výhoda je, že jsem schopný dlouho spát, takže část tady té denodenní noční můry můžu alespoň strávit spaním sice s živými nepříjemnými sny, pže člověk už má všeho dost, ale alespoň spí.....
Přidat nový komentář