Petře, Josefe ahoj chlapi :) Nejprve Petře moc gratuluji, že jsi se stabilizoval a zvládnul jsi to, Tvé řádky v budoucnu mohou vlít optimismus mnoha lidem, kteří na něj narazí. No chlapi jak se mám, neměl jsem přímo chřipku, neměl jsem ani teploty, ale cítil jsem se celkově slabý, motala se mi hlava apod. tak jsem to přisoudil vyčerpání a byl 14 dní v pracovní neschopnosti a teď už zase v práci. Moje DR. mi řekla, že ty problémy mohou být z Ketileptu, který občas užívám kvůli spánku, 3 psychiatři mi potvrdily, že je nenávykový a že není třeba navyšovat dávku, no není to pravda :) stavy po vysazení nepříjemné a po delším užívání čekání na účinek mnohem delší. Ono víte mi osobně to příjde, že se tady všichni točíme ( byť každý z jiného důvodu) v nějakém bludném kruhu, kdy vybíráme co nejschůdnější cestu, abychom žili co nejkvalitnější život... ostatní lidé si neuvědomují co pro nás třeba znamená kvalitní 7hodinový spánek :) ... jenže čím déle těmito problémy trpím, tímto jsem z toho víc zmatený, nevím už pořádně co brát, co mi do budoucna neuškodí, komu věřit, jak si poradit sám apod... Takže mám se stabilizovaně, netrápím se, ale nežiju podle mých představ a zase bádám a studuju různé věci, které by vedly k tomu vysněnému cíli - cítit se fajn a žít normální běžný život :) Ať se vám daří chlapi a zase napíšem :)
Přidat nový komentář