Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Prominte ale já se ke chapm.ještě vrátím. Není se čím chlubit, ale díky champ. opět nekouřím, loni jsem např. s Martinou do toho šla a díky chapm. jsem nekouřila, Chci pouze připomenout co jsem dělala proti kouření,než jsem brala champ. Byla u doktora Findy v Chomutově, na těch jehličkách, překouřila jsem to během týdne, koupila jsem si inhalátor,žvýkačky , opět nepomohlo až ten champ. zabral, pak se stalo co se stalo v rodině a já do toho spadla opět, snažila se přestat znovu ale až po 7 měsících od 8. května jsem si opět řekla dost, a věřte nebrat champ. tak to nezvládnu i když jsem tolik chtěla,tu vůli prostě nemám, a nyní co je lepší, kouřit, ničit si zdraví, vyhazovat peníze a nebo 3 měsíce tak nějak zvládat braní champ. a opravdu přestat kouřit? Právě že jsem už podruhé přestala kouřit díky cham, tak si myslím že nám neublíží ale pomůže, než jsem do toho šla, tak vím že je braní cham. rozšířené ve světě, mám rodinu na Floridě, dost často jsme po internetu v kontaktu a tak jsem se ptala i na jejich názor co na to, věřte že oni ten lék znají a je tam dost rozšířen,i vjejich okolí jsou lidé co ho berou a nekouří, ale berou ho třeba rok. Jsou lidé co to zvládnou, nemusí nic brát, ale pokud je někdo v nekouření takový slaboch jako já, šla bych do toho. Tady je možné i třeba po měsíci tu dávku snížit, což je také dobrý. Tak nechci tady prosazovat cham., ale u mě to tak je. Spím dobře, pouze ho neberu na lačno, má to také své pozityvum, jím pravidelně a pokud možno né večer, beru ho tak kolem páté . tak se mějte všechny zdravím, Martino dík že se oyýváš.ahoj
Přidat nový komentář