Ahojky, Marjo nejsem pryč - jen byl víkend a to mám jiné starosti, než být u PC a psát víš.. pak přijdu v pondělí do práce, dám si čaj ( kávu od vyhození cíga nepiju ! ) croassan a čtu co jste tu napísali během víkendu :) Já Marjo CHMP beru.. nebrala jsem ho a nebylo to dobrý ... po pár dnech se začala chuť, která je i když ho beru, ale tak nějak utlumennější ozývat opravdu nahlas a tak jsem najela a beru opět půlku ráno a půlku večer a občas zapomenu .. ale jde to ... KArle - nemám žádné poruchy jako ty, ale je fakt, že CHMP na mě působí dost podobně .. od té doby co ho beru a nekouřím ( 97 dní), tak ten spánek opravdu stojí za prd a to s tím nemám žádné potíže ... Večer se mi chce spát - lehnu a nic ... tak si čtu ( hrozně ráda a hodně čtu ), dřív jsem u knuhy usnula,ale teď to nějak nejde .. začnou mě bolet oči, ale spát se mi prostě nechce.. pak, když spím, tak přesně jak říkáš - hluboký spánek není.. převaluju se a tvrdě nemůžu zabrat ... Ráno, pak, když mám vstávat do práce, tak se mi neche :( A to chodím, až cca na 9 h.... Nemám to tak každý den, ale hodně často .. co mi pomáhá je červené vínko - pak spím jak miminko :) RADU !!!!! Moc, moc tě vítám zpět ... a jsem opravdu strašně ráda, že jsi do toho znovu uhodila !!!!!! Koukej,ale něco psát !! Jak to zvládáš a tááák .... :) Já jedu za 14 dní na 14 dní na dovču a chystám se nevzít žádné cigerety sebou - manžel byť bere CHMP stále kouří ( celou dobu mi tvrdí, že max.5 za den ), já jsem i za to ráda, neb kouřil opravdu moc a s naprostou chutí...V mé přítomnosti nekouří vůbec (asi jem u to trapné ... ). Takže dovča pro něj bude trochu boj .. tak uvidíme :) :) Jinak já jsem si nikdy s nekuřáckým pokojem nedělala starosti.. Prostě jsme si udělalai popelník z nějaké skleničky a vesele kouřili :) Nikdy jsme s tím neměli nikde problém... A nikdy jsem se nikam neschovávala ... Ano je spousta míst a bude jich víc, kde se nesmí kouřit a ,, my ,, kuřáci si musíme hledat místo.. vyjít ven a tak ... Ale co ? Vždycky jsem to brala tak, že jich aspoň vykouřím míň a nevadilo mi to ... Nikdy mi to nepřipadalo nějak potupné ...Káva a cígo na benzínce - naprostej relax na cestách ... :) Cígo venku s kolegama ? Popovídali jsem si o spoustě věcech .. :) Nevím jestli to vysvětluju srozumitelně.. prostě jako kuřačce mi nedělalo problém jít ven, nebo kamkoliv jinam dát si cígo a nevnímala jsem to negativně .. Nyní neustále rejpu do svejch kamarádů,ať s tím seknou ... Ať mi nesmrdí pod nos a ták... :) Upozorňuji, že rejpu a nemoralizuju !!!! Jsem tam takovej rušivej element - neb všichni chtějí přestat, ale nic proto nedělají !! Jen kecaj... :) Moje mamina s tím taky sekla bez jakýchkoliv placeb .. víte, já si prostě uačínám myslet úplně jako na začátku, že je to jistý druh placeba... Ale tím nechci říct, že by to bylo špatně ! Protože nejnovější výzkumy říkají, že placebo vyléčí,až 30% pacientů !!! A pozor pacientů !! Nemluvím o hypochndrech, kde je choroba psychická :) Ale i astmatiky, alergiky.. lidi, kteří měli artrozu a otevřeli jim kolena ( zanechali jizvu, ale žádný úkon ve skutečnosti neprovedli ) a ty lidi přestali bolet nohy a dokonce zmizeli otoky ! A v jistých případech i rakovina .. Já vím, že je to 30%,ale je to neuvěřitelné číslo a zaplať pánbu za něj ! Takže opravdu nevím zda je CHMP účinná látka, nebo placebo, ale pomáhá .. Jen do určité míry,ale pomáhá !!! A já sobě i Vám přátelé přeju, aby se nám to povedlo !!!
Přidat nový komentář