Dobré dopoledne, tdneska 13 den = radost a ušetřené korunky :) Lenko, já osobně nedoporučuju spolehnout se JEN na CHMP. CHMp je pomocník, ale většina práce je na tobě... Jsme tu skupinka lidí, na které zabral, ale neplatí to 100% - já osobně mám okolo sebe 4 lidi, kterým nepomohl... A pravda je prosté - nebyli rozhodnutí přestat..Chtějí přestat všichni, ale nejsou ochotni pro to něco udělat... Takže zobali a kouřili a nic... Nejdůležitější je opravdu TVÉ rozhodnutí a změna tvého pohledu na ciegertu... JInak je to velké trápení... Pochopit, že to opravdu nechceš... Neříkám, že to bez toho nedáš, ale bude to ptor tebe horší...Ale dnem D se nestresuj... Všeobecně se doporučuje 14 den braní, ale někdo začal, až po 3 měsících :) A já nyní po 8 dnech - ale to asi bylo dáno tím, že už vím co to znamená a přesně vím co chci :) Takže tomu nech volnej průběh a doporučuju pomaličku snižovat počet cigeret, nevím kdy si zapaluješ svou první, ale oddalovat i tu první je dobré... Lépe se pak končí, když jsi na třech, dovu, jedné cigeretě za den...JInak co se týká přírustku váhy - do nedávna jsem 3-4 týdně chodila do fitka ( bez ohledu na nekouření už leta ), ale vypadal jsem z toho a zase se chystám začít, neb mi to chybí ( mě to baví a mám z toho dobrý pocit a odpočinu si ), jen mi otěhotněl sparing partner a tak se musím naučit opět chodit sama.. :) Přibaral jsem 2-4 kg ( váha se houpe ), ale jsem hubené, takže to není až taky velký problém a svičením postavu zase trochu zmodeluju, takže mi ta kila navíc nebudou vadit :) Nevím co doma rádi jíte, ale doporučuju ( alespoň na začátku ), kupovat domů hodně ovoce, zeleniny, bonbony a žvýkačky bez cukru, prodávají se kukuřičné a rýžové chlebíčky se špetkou čokolády - zaplní tě to a můžeš chrupat, celozrnné sušenky, když už á tedy člověk opravdu chuť..dávám na stůl lískové oříšky ( ve slupce koupené v zelenině ), nejsou ideální, ale 100% lepší, než chips apd... Takže upravdit jídelníček a při honění mlsné nakrájet na stůl okurku, rajče, papriku apd... Je to zvyk, ale jde to ...A pak ten nárust není tak hrozný... Všeobecně platí, že příjem = výdej a pak je vše o.k. a nemusíš se ničeho drstického bát..Tudíž i nějaký ten pohyb je vhodný, ale to se netýká jen období při nekouření, to se týká všech :) Jani. a CHMP se těhotným přímo zakazuje ? Asi bych si s tím až tak hlevu nelámala.. vysadíš v okamžiku, kdy zjistíš, že jsi těhotná... Ženský požívají různé věci, když těhotenství neplánujou a mají zdravé děti - v těch prvních 14 dnech se tomu asi nevyhneš, když o tom nevíš... Kolik zobeš ? Pokud jsi takhle v klidu, tak zobej plku za den, uvidíš co to s tebou udělá a to nebude nijak rizikové.. Ostatně myslím, že tohle by jsi měla probrat s lékařkou, než s náma.. Nikdo z nás na CHMP neotěhotněl :) :) Zatím :) Jo, jo Ivčo je to hnus :( Je mi z toho ouzko.. já chiudím na běžnou prevetivní prohlídku jednou za rok, ale tam by nic takového stejně nenašla... No uvidím,asi jí napíšu mail a co mi odepíše....Prevence je prostě důležitá, a´t se nám to líbí, nebo ne...No tak vidíš a máme to rázem vymyšlené :) Tak synátora ukecej, bude sranda :) Nalákej ho :) :) Tak v tom případě je vhodný jen termín 3.12. ale to už je prosinec a to nevím zda tedy úplně ideální řešení k cestě na Moravu ...Sníh, led na D1 nemám zrovna v lásce a dle fotek mi to u Adámků na zimní období taky nepřipadá právě ideální ? Tak se asi uvidíme, až na jaře... Když se nejsme schopni domluvit...
Přidat nový komentář