Hezké odpoledne všem, děkuju za gratulace - 16 den je fajn, letí to jako blázen :) :) A pochopitelně i já Vám každém jednomu blahopřeju k dalšímu dni bez... Těm co bojujete a bojíte se - není čeho, pokud jste se rozhodli, pak to s pomocí CHMP dáte... CHMP oproti jiným placebo pomůckám, jako žvýkačky, náplasti, apd. - neobsahuje nikotin. To je jeden podtstatný rozdíl a proto pracuje na úplně jiné bázi... Uvolňuje se vám do mozku látka, která laicky obalí nervové receptory, které mohou za závislost na nikotinu ( říkají si o další dávku nikotinu v podobě cigerty ). Pochopitelně zvyk je železná košile a největší nepřítel jsou prostoje :) Chvíle, kdy nemáme co na práci a obvykle jsme tento čas vyplňovali cigeretou.. Takže je dobré se zabavit - číst si, či cokoliv jiého a to pokaždé, když nás to přepadne.. Je to opravdu pár vteřin a pokud se tomu člověk poddá, pak se z těch pár vteřin kdy nás to napadne, stane několik hodin a pravděpodobně na konce podlehneme... Tudíž nejdůležitější je skutečně jen a jen VAŠE rozhodnutí, nikoliv vůle, se kterou je to často zaměnováno. Pokud totiž člověk není vnitřně rozhodnut může to táhnout týden, měsíc, někdy i roky, ale znovu po té droze sáhne, protože vnitřně s tím seknout nechce, ale je jen donucen, nikoli vnitřně přesvědčen... Koupil už si někdo z vás tu knížku od Králíkové ??? Propaguju jí tu celou dobu, ale reakce žádná. Tak chcete přestat, nebo ne ? Pokud ano pak si jí kupte a ona vám v tom vnitřním boji hodně pomůže... CHMP není zázrak - je to výborná ( pravděpodobně jediná účinná ) pomůcka na trhu, ale není samospásná... Skutečně doba, kdy spolkneme pilulku a stane se z nás nekuřát je někde daleko, pokud nco takového opravdu vymyslí :) Ale spíš hádám, že nikoliv..Sylvo tebe v PHA pochopitelně naložím, počítám s tím... Sylvě se to nehodí, tak co víkend před ( 12.11.), nebo po 26.11. - to můžou všichni pokud se nepletu... ? Končo Ivča má Rezek za bukem, tam není problém, to je tam za půl hodinky a Chvalovice jsou z ruky skoro pro všechny.. Ale hlavně ta zima :( :( Stenli, každý potřebujeme podporu, protože v reálu se jí moc nedočkáme.. Já si o pochvalu vyloženě musím říkat a připomínat se :) :) Tak já jsem dneska dělala poprvé zelné placky, které miluju, ale vyhodila jsem je - za prvé jsem to přesolila a zadruhé to s plackou co mám ráda nemá nic společného.. tak snad někdy jindy... Francouzské brambory ovšem jsou přímo výstavní :) :) Vygruntováno a jen žehlení, které neustále odkládám... tak uvidím zda vyhraje kniha, nebo prádlo :) :)
Přidat nový komentář