Moje meno je Kristýna, zjistenou a potvrzenou RS mam od 14/15 let a ted mi je 18,takze RS mam 4 roky,ale priznaky jsme mela uz v 5. tride, ale diagnostikovana po magnetu a lumbalce, ataku jsem nemela jen loziska pribejvali, takze zaleceni solousem a sestupny davky medrolu,to bylo v lednu 2006, v zari 2006 znova kontrolni magnet znova pribyly loziska zaleceni solousem v pitickach a jelikoz tech lozisek bylo 2x tolik, v listopadu 2006 navrh na sepsani lecbou copaxone, od ledna 2007 jsem si pichala az do minulyho roku do řijna, v zari jsem mela magnet znova zhorseni takze sme sepsali zadost na Tysabri v prosinci 2008 jsem mela 1 kapacku a pristi tyden budu mit 6 takze budu mit spleno pul roku kdy by meli byt videt nejaky ucinky proto mam v cervnu opet magnet .Co ser tyce jak to beru ja, tak uplne v poho, i na to ze to ze mam RS jsem se dozvedela omylem, jsem normalni holka, nedepkarim,naopak uzivam si kazdyho dne kdy mi je relativne dobre ,raduju se i z tech nejmensich malickosti,ikdyz nekdy zlobim:) a jdu i prez unavu coz bych nemela,a rs mi to da najevo,porad jsem v pohode po psych. strance,snazim se zamestnavat co to jde,a bych nemela tak cas myslet na ,,blbosti,, a jde to,nekdy je rs hnusna,ale ziju coz je hlavni, kamarad mi rekl my se ucime zit s RS a rodina pratele se uci zit s nami...Kdyby ste meli zajem mi napsat tak na mejl [email protected]
Přidat nový komentář