Ahoj, jsem hrozne rada, ze jsem nasla tyto stranky. Je mi 33 a RS mi zjistili pred 2 dny. Mam hrozny strach z budoucnosti, z toho co muze prijit, jsem na zhrouceni a brecim.... pripada mi to jak spatny sen, a cekam, kdy se z neho probudim. Jak jsem se docetla, psychika je tady hodne dulezita, takze to jsem uplne v haji. Jsem strasne vydesena a mam pocit, ze vsechno skoncilo a nic nema uz cenu. Asi 6 let se snazime o miminko, byli jsme opakovane na IVF a nakonec to dopadne takhle. Ja jsem ze severni moravy a manzel z cech, 8 let jsme zili v teplicich, ted jsem rok zpet na morave (nejak jsem si tam nezvykla a navic mam vazne nemocneho tatku, tak chci byt nablizku). Jenze to melo byt pouze docasne (manzel tu nechce zustat trvale), a pak mel prijit kompromis - postavit domek u brna. Ale mi se ted, kdyz nevim co se mnou bude, uz od nejblizsi rodiny (sourozenci, rodice) vubec nechce znovu stehovat pryc ......manzel se mne sice snazi povzbudit, pry se o mne postara, ale musime se prestehovat, coz mi prinasi stres i doma, nevim jak dal .... Za tyden jdu jeste na LP, ale vysledek je dle neurologa jasny (na zaklade opakovane MR). Je fakt, ze unavena jsem posledni 2 roky porad, u prakticke lekarky uz jsem si pripadala jako simulant... Jsem vecne nachlazena, porad dokola boleni v krku, opakovane virozy atd.. Teď mam mravenceni chodidel, bolesti nohou a prave ruky (jako kdyz si je prelezis) a taky tik v pravem oku. Pracuji v zahranicni firme 9-10 hodin denně a kolikrat jsem vycerpana na doraz. Pomahaji na RS nejake bylinky, caje a prirodni produkty? At si aspon trochu ulevim nez bude po novem roce snad zvazovana lecba...
Přidat nový komentář