Zdravím vás všechny... A PROSIM O PŘEČTENÍ!!!
I já jsem si panickou atakou prošla a musim přiznat, že to bylo moje nejhorší období v životě. A zrovna v období, kdy jsem mela před maturitou ( začátkem unora) a myslela jsem, že ani neodmaturuju.. Začalo divným pocitem, že já nejsem já a lidi kolem jako by nebyly, jako by to byl sen.. Prostě divnej nepopsatelnej pocit.. Pořád sem se na to soustředila, co to je?? až to přišlo strašný bušení srdce, strach a pocit že nemužu dychat - tata mi musel zavolat záchranku, ale samozřejmě všechno bylo v pořádku.. jenže mě bylo pořád hrozně, strašně sem se bála, že umřu.. začala sem mit děsny navaly horka, později návaly do hlavy, brnění rukou.. ale nejhorší byl ten pocit že já nejsem já, jako bych se viděla v zrcadle.. neustale sem navštěvovala svého lékaře, který si o mně už začínal myslet, že sem blazen.. prtže jsem mela veškerá vyšetření v naprostem pořádku.. jenže ja jsem nemohla nic.. nemohla jsem prostě normálně žít.. a tak mi nezbylo nic jinyho než navštívit psychiatra.. doktorka mi řekla, že mam tzv. panickou ataku.. napsala mi antidepresiva citalec s neurolem.. neurol sem musela brat, aby se zamezilo nežádoucim učinkum citalecu!! zpočátku se jim moc nezabranilo, já mela halucinace, zdalo se mi, že se se mnou pohypuje zem a zdi..hroznyy pocity!!! vysadila sem je, řekla sem s, že taková svinstva brat nebudu.. jenže me stavy uzkosti byly nesnesitelný.. začala sem to brat znovu, doktorka mi řekla, že musim vydržet asi 3 tydny, pak že citalec začne pusobit a nežádoucí přiznaky odejdou.. - muj nejhorší měsic v životě.. asi po pul roce, se muj stav vyrazne zlepšil, tak se depresiva vysadily.. ale po roce v to samé období se to začalo znovu opakovat - opět sem musela nasadit prašky a začít uplně odznova.. neurol, se postupně vysazoval, aby na nem nevznikla závislost.. už je to přes dva roky a muj stav je prostě uplne normální.. sem zdravá, nemame žadne pocity uzkosti, žadne paniky,.. nic, nic, nic... ale stale beru citalec- jednu tabletu denně.. ale už na to nemyslím a žiju normální život.. pokud by vám to pomohlo.. zkuste to.. mně to zabralo, a věřte, moje paniky byly děsivé.. usínala sem s pocitem, že se už rano neprobudím.. ted je vše ok.. odmaturovala jsem, a nyní studuji 2. rokem vysokou školu.. nebojte se ty AD brát- pomužou vam.. mně teda pomohly!!
držím vam všem palce..
Přidat nový komentář