Ahoj Mirko, já mám taky od léta tetánii po smrti maminky a všech těch útrapách s tím spojených, prošla jsem panickou atakou , beru xanax, ten mi pomáhá a doktor mi napsal citalec, poprvé mi bylo zle od žaludku, vyrážka, tak jsem ho nebrala, teď jsem to zkusila znova a nastaly hrozné stavy, ospalost, zívání,v obchoďáku jsem se jen stěží držela vozíku, abych se neodporoučela k zemi, myslela jsem, že mi to srdce neutáhne, navíc mě hrozně pálelo na hrudi, dusila jsem se, bylo mi už vše jedno, myslela jsem, že mám poslední minutky života, navíc k tomu jsem měla pocit, že se tam asi po.... a na záchod se dostat byl nadlidský výkon . Druhý den jsem citalec nevzala, a bylo mi hned lépe, jen problém s dýcháním, na to zabral xanax. Byla jsem na kontrole u svého lékaře, tan mi předepsal místo Citalecu Zoloft 50mg, tak teď nevím, jestli se mám do něho pustit nebo ne, nemám totiž chuť tohle všechno absolvovat znovu. Napiš prosím, jak pokračuješ se Zoloftem ty , jestli je pořád zle, nebo to ustupuje. Díky Dáša.
Přidat nový komentář