Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
zdravim, to co tady ctu, se vsím můzu souhlasit...je mi 19 let..mam pritelkyni a nedavno se mi narodil syn...ja vim je to moc brzo ale zacnu od zacatku....Vse bylo v poradku do te doby nez jsme s pritelkyni slavili u kamose jeho narozky...hodne jsme pili atd...druhej den bylo strasny vedro...byl sem dehydratovanej nic sem nepil a desne se potil...jeli jsme tehdy autobusem k rodicum...v prubehu cesty se mi zacala motat hlava a ja mel strasnou zizen..vystoupili jsme na cernaku a ja si koupil NESTEA VITAO ten cervenej hnus:D napil sem se moc zhurta a hlava se mi zacala tocit jeste vic...prijelo metro..nastoupil sem a rozhlidl se..koukal sem ze je tam moc lidi a rikal sem si v tu chvili "co kdyz se pozvracim sakra nebo zacnu panikarit to bude ostuda" no a taky ze se me chtelo ...na hloubetíně jsme museli vystoupit..pritelkyne se me ptala co mi ja ji rekl ze me neni moc dobre a ona rekla ze sem bilej jak stena....a tak sem rychle zabehl za roh v metru kde nikdo nebyl a hrozne sem zacal dejchat..jak o zavod..zacali se mi zavirat oci a chtit spat..brneli mi vsechny casti tela..svirali se mi zebra jako kdyby se zcvrkali a zamackovali me...no zni to hrozive ja vim kdyz si na to vzpomenu...no a tak pritelkyne zavolala zachranku..prijela z vysocansky za 5 minut ja mezitim sem na sebe vylil celej ten ledovej caj...rekli mi at si sednu a at prestanu dejchat ze sem prekyslicenej...ja tomu nemohl verit "sem si rikal "ses blazen ne? ja skoro nemuzu dejchat a on me rika ze nemam vubec:D" no tak sem to udelal a zacalo se mi vsechno odbrnovat a byt pri smyslech...dychani se taky zlepsilo takze sem si tohle vsechno jenom vsugeroval...dali mi na kapacku nejakej oblbovak a hned se mi chtelo litat:D...vsechno me bylo jedno...po ceste sem se jeste poblil...mi snad jeste rekli co sem mel k snidani....no nic...poradili mi taky ze kdyz bude neco podobnyho tak mam tolik nedejchat a to mi strasne pomohlo k tomu co vam ted reknu...Neberu zadny leky...nikdy sem nebyl u psychologa ale byl na testech krve protoze se mi pozdeji nehojily rany a ja myslel buh vi co to neni...nenasli nic prej sem zdravej jako ten kapr...jeste mi snad volali druhej den jestli nechci darovat krev:D....ale to je vedlejsi...srdce sem mel taky v poradku tak sem se uklidnil na chvili...pomysleny zpatky sem fakt myslel ze to se mnou slehne(strach z toho ze umru)...od ty doby se mi tohle stavalo (i nekdy stava ale malo) tak ob 14 dni...skoro vsichni mi rekni nic to neni ses zdravej dojdi si k psychyatrovi a ja ze ne ze se s tim vyrovnam.pripadal sem si fakt blbe...mam syna...chodim do skolya a prerusil sem hazenou..proste tohle cely byl stres a bylo toho na me moc najednou...telo se s tim nevyrovnalo a postupne to vztrebava..dnes je to uz lepsi jak sem rek a je to diky tomu ze tyhle priznaky se deji dost casto a nic to neni..vlastne vubec nic vsechno je to jen myslenka"verite necemu co vsechno by se vam mohlo stat, vam je dobre ale v podvedomi si to neuvedomuje" zkracene verite kravinam...sem normalni kluk kterej ma rodinu , kamose, nekdy se napije ale nekouri....kdykoliv se budete cejtit spatne ze vas nic nebavi nebo ze uz nema nic cenu a neceka vas zadna radost tak se vratte o tak cca 7 radku nahoru, ctete jeste jednou a znova se zamyslete!?!? jinak vam preju hodne lasky, uspechu do zivota a omlouvam se za ty nektery chyby ve slovech..(víte, točila se mi hlava u počítače a musel sem si zavolat zachranku :-D :-D ;-)
Přidat nový komentář