Ahoj. Před třemi týdny si pritelkyne zlomila klíční kost s mezifragmentem při autonehode. Odvezli ji do FNKV. Nehoda se stala večer a když sem volal,, řekli že návštěvy jsou od dvou odpoledne, nikdo mi nechtěl říct co s ní je. Když mě k ní konečně pustili byla dehydrovaná, popraskané rty. Střepy z autoskla po celém těle. Nechali ji bez péče, zbytky exkrementů a krve, měsíčky, po celém spodku jsem ji umýval já, nemohla se najíst, takže oběd zase odnesli a krmil sem ji po druhé hodině, navstevy. Po čtyřech dnech ji pustili s osmickou, sotva se udrzela na nohou a museli jsme jet busem hodinu a půl domu, absolutni ignorace. Po deseti dnech na kontrole v Tomayerce, po hodině čekání se sestra zeptala zda máme rentgen a po další půlhodině že rentgen nefunguje. A poslali pryč. Léky proti bolesti už neměla. Druhý den s bolestma zůstala doma, následující den nám ta samá sestra, ale jiný doktor, tvrdila do očí, že žádnej rentgen není potřeba a proč jdeme až dnes. Nepustili mě s ní ani do ordinace. Doktor jí řekl,, ať přijde v pondeli, v sobotu jen akutní případy. Ani se jí nedivím, že bouchla dveřmi a odešla. Bohužel od té d77oby sem ji nedostal k lekari. Chování a pece našeho zdravotnictvi je v prr. Po třech týdnech je to lepsi, občas Brufen, malá boulicka, hybnost docela dobrá. Jen ji občas pálí v okolí zlomeniny. Myslíme si, že je to známka hojení. Na kontrolu jsem ji stále nedostal.
Přidat nový komentář