Ahoj, pred 10 dny jsem si zlomila na bruslich levou klicni kost, odvezli mě do nemocnice na Františku (Praha), v čekarně mě nechali sedět v bolestech přes pul hodiny, pak jsem sla na RTG, pak dalsi čekani, když jsem přisla na řadu, musela jsem se doktora sama zeptat teda co mi vubec je. No a že mam zlomenou klični kost, ale tedy dost zvlaštně, že se tohle jen tak nevidí, je to dlouha šikmá zlomenina, se mi ta kost cca na ploše 10 cm podélně rozštípla na dvě. Ale že dame popruhy a uvidi se. jako bonus jsem mela dodrene celé záda kreté když mi čistili jsem myslela, ze vyskočím z kuže. Doktor moc sdílný nebyl, když jsem se ho zeptala jak mam spat, řekl - prý jak to pujde, když sem mu řekla, že se mi spatně dýchá a že to bolí jako prase, řekl, že si mam vzit nějaký ibagin a nbedýchat, pak odešel. Zustal tam se mnou nějaky lapiduch a měl mi nasadit ty šráky, nějak se ale nedařilo, po chvili přišla sestra a řekla mu, že je davá opačne. za dva dny kontrola na nic se nedivali, jen mi převazali odřeniny, za další 3 dny zase kontrola rtg, Rozlomená část kosti se téměř neviditelně přiblízila, byla tam nejaká jiná doktorka, říká, že takhle zlomený to ještě neviděla, ale že prý by to teda určitě neoperovala, že postavení kostí asi dobrý. Jinak spánek a to horko venku jedním slovem - děs, sama se o sebe nepostaram. Včera jsem kvuli sprše sudala pruhy a se mi z toho co jsem viděla udělalo mírně nevolno, modřina přes pul hrudniku a u ramene velká boule. Takže po tom co tu čtu, jsem se trosku viděsila, ale ješte dám našemu zdravotnictví šanci a budu jen doufat.
Přidat nový komentář