Ahojte baby. Lea a Jana , konecne som nasla niekoho, kto ma take problemi ako aj ja... Ked som nasla tuto diskusiu a precitala, vsetky prispevky od A po Z , normalne som sa tesila ako male dieťa. Ja som si doteraz myslela, a citila sa ako keby som bola s mojimi problemami jedina na celom svete. A pozri ma sa, nie som :-) ... Dufam, že aj mna berete do parti :-) ... A aby som aj ja vas dostala do obrazu. Ja som sa prvy krat stretla s mojou"zavadou" bolo, ked som mala asi 19 rokov. A zacala som pracovat, vsetko bolo ok, až kym nezacali stresi v praci, a ja som to akosi nezvladala, zacalo mi byvať zle, rychli tep, trasenie ruk, potenie, zavraty. Tak som omarodila a chodila po vyšetreniach, vsetky boli v poriadku až som skoncila u psychiatra, a zacala brať AD... Naštastie som mala skveleho priatela, ktory moju mysel snažil zamestnavať , tym že ma nosil po vyletoch a bol maximum casu somnou, ked mi bolo najhorsie, lahol si pri mna, drzal ma za ruku a vravel, že vsetko bude, zasa dobre. Potom som AD prestala brať, a o kratko nato som oslala tehotna. S priatelom sme sa zobrali. Bala som sa , že po porode, sa moj stav zhorši, ale nebolo to tak, bola som taka stastna, že som na moje depky ani len nepomyslela. Ale prešiel čas. A vratilo sa to. Synček mal dva roky, mne sa zacali tie iste priznyky, aok predtym, tento raz bolo spustacom, moja svokra. Zasa zacalo, rychly tep, potenie, triaska, no hroza, ale tento krat to bolo o to horsie, že sa ktomu pridalo to, že som nechcela chodiť von, medzi ludi, do obchodov a podobne veci. Zasa som skoncila na AD a beriem ich už skoro 2 a pol roka. S liekmi ide vsetko lahsie. Ale jedneho dna som sa rozhodla, asi pred 3 mesiacmi, že zacnem davky znižovať, a potom ich prestanem brať. Chceli by sme dalsie babo, a nechcem sa dopovať, ked budem tehotna. Dufam, že mi to vide, a nespadnem do tej istej čiernej dieri, ved vy urcite viete o com hovorim... Brala som celu tabletku serliftu denne, potom 1/2 tabletky, a dnes už len štvrťku. A zatial sa mi dari skvelo. Este som ani neni tehotna a už pokukavam, po strankach, kde su veci pre babatka a podobne, a to mi dodava silu, aby som nakoniec vysla z tejto "hry" ako viťaz...
Som rada, že som objavila tuto diskusiu, a možem sa s niekim porozpravať, kto ma take iste problemi ako ja :-))
Přidat nový komentář