Ahoj Tony.Zase tedy otravuju,ale pokud ti to nevadi? Vim, ze mi to pises, tak ,jak to skutecne je.Trochu mi vadi ten mobil a navstevy.Nechapu to. Vzdyt kazdy chce byt se svou rodinou!!!! Pokud ona neni duvodem leceni. A zrejmne, kdyz chces odejit, tak neco podepises a nemuzes. Nebo to sam muzes kdykoliv ukoncit? Vis, ja jsem mela dost spatny nalez na krcni pateri a po mnoha rehabilitacich ni neurolog napsal zpravu, ze uz nesmim masaze a nic kolem teto oblasti a operovat, to se bojej.Tak analgetika a antidepresiva.Nikdy jsem si nemyslela, ze na zada se davaji antidepresiva.Ale meli, prej zmirnit bolest. Zkusila jsem je brat anic netusila.Po 5 dnech jsem totalne zkolabovala, mela jsem seroton.syndrom, kterej je sice vzacnej, ale ja jsem asi prave ten vzacnej pripad.Vysadila jsem je, ale vedlejsi ucinky zustaly. tres, uzkost, nespavost, tlak, tep, proste jsem mela vsechny a zustaly.Vysazenim me jen dostaly do opravdovych uzkosti, depresi a pod. Z toho me dostavali silnym Neurolem, Lexaurinem a ted Rivotrilem. Nikdo mi neveril,jen psych. vedel, ze se to muze stat. Bohuzel, mam pocit, ze mi znicili zivot a bylo to asi i na zalobu, ale ja nebyla niceho schopna. Takze ti chci rict, ze jsem si ty prasky taky sama neshanela, ale takto me lecej. Proto mi prijde kruty se lecit s gemblerama, fetakama,alkoholikama.Meho pritele byv, zena propadla alkoholu a tak mi licil, jak probihalo leceni.Oni musi brat Antabus(jestli jsem to napsala spravne-nevim), a zacatky jsou uplne jine.Musej v nich vyvolat odpor k piti a to dost nechutnym zpusobem.a tady to chce asi neco jineho? Porad nevim, jak te z toho tak rychle dostali? Neco jsi musel asi uzivat.Asi byla i skup.terapie, ale to by mel asi mit taky kazdy jinou skupinu. A jeste jsem chtela k IV. BARTOSOVE. Znam to jen z novin a vim, ze je to vse zkresleny, proto tve zkusenosti jsou opravdove. Byla v Kromerizi, mela se lecit ze zavislosti na prave benzodiazepinech a mozna alkohol.Ale to ona vyvraci a ja ji verim.Je slaba a v tehle branzi prezit, neni asi lehke.Ale hlavne tam to je na 3-6 mesicu. Jak to, ze tady to je relativne kratka doba. Pises, ze jsi po DETOXU oslaben. Prave, z toho mam taky srach, jak to zvladnu s tou moji uzkosti bez niceho? Ja kdybych ted antidepresiva mohla, tak vim, ze jsou nenavykova a vim, ze bych se z toho dostala, ale , ja je nemuzu, na me pusobej opacne. Jak zvladas to oslabeni ted? Koukam, ze pisu, cim dal delsi prispevky a cim dal vic otazek na tebe. mam z toho strach a nevim, jak si poradim s tou precitlivelosti a uzkosti pak-bez niceeho. Preju ti hezky den a dik za to, ze na techto strankach jsi. Vis, ja taky nejsem zadnej blb, zvladla jsem dve maturity, ale neverim si a nevim proc. Zatim jsem doma a nevim, jestli bych to zvladla do prace. Ekonomika me nebavi a druha profese-deticky ve skolce, by na me uz asi ted taky nebyly.jen si rikam , muj psych snad vi, co dela?????? Promin, jestli te moc zatezuju. Jsi venku a rad a jiste na to nemusis porad vzpominat. Tak se mej Michala
Přidat nový komentář