Zdravím všechny, to teda koukám, kolik je nás, ztrápených. Taky jsem vyzkoušela vše možné a dobrý mi přijde antp. od Adidasu - růžovo - fialový, taky hezky voní, spíš trochu sladce, ale stejně příjemně. Pak to Deo forte od Excipial, ale nikdy se mi nepodařilo dodržet tu večerní sedmidenní kůru :-( tak nemůžu přesně říct jak to funguje.. Ale voní, krásně se vstřebá, ráno ale musím použít antp., jinak mám pocit, že jdu cítit.
Co mě ale nejvíce trápí, je zničené oblečení..Koupím nové tričko a po několika nošeních a praních je ten pot tak zažraný, že když si ho znovu čisté vyprané obleču, (a to jsem umytá a mám antp.) tak jakmile se zpotím, jsem cítit, no z toho trička..
Navíc, když mám bílé věci na sobě, jak to každý tady doporučuje, tak se mi brzy objeví na tričku nahnědlé skvrny v podpaží na tom tričku ( a to se Holím!!), takže brzy se to nedá nikam nosit.. Takže mne to pocení vadí moc, ale co je horší je, že bych měla vyhazovat hezká trička jen kvůli tomu, sakra! A kupovat nové.. Manžel jen kroutí hlavou, že mám tolik věcí a pořád mám potřebu kupovat nové, znáte chlapy, holky, že:-))? Já jsem úplně bezmocná..Po porodu se to zhoršilo, brzy půjdu do práce, doma to tolik nevadilo, ale teď nastoupím zpět do spolešnosti, no nevím, nevím..Zase nové hadry!!!:-) Máte někdo nějaký trik, co s tím oblečením? Děkuji za všechny rady. Zdravím všechny bojující..
Přidat nový komentář