Ahoj všichni.Je mi teprve 15 a mám stejný problém jako Vy všichni,co píšete do této diskuze. A myslím si že já to mám asi hodně z psychiky. Když se nad tím zamýšlím, tak mě napadá, zamyslete se... Já například chodím docela pozdě spát(kvůli mímu klukovi, kterýho mám fakt hrozně moc ráda a on mě taky) a povídám si s ním hrozně dlouho přes SKYPE. Prostě bych s ním byla klidně přez celou noc, protože pořád máme o čem povídat.Což taky tak někdy dopadne,tředa do 2-2:30 do rána...A když si nastavuji na příští den budíka(na 7:30) a na display se mi objeví zhrozující odpočítávací čas, tak si říkám,noo...to budu zítra zase úžasně vyspalá:(((( a ráno, když zvoní budík,tak ho típám cca do 7,kdy už fakt musím vstát a potom ve stresu,že nestihnu autobus to školy,lítám po bytě jako fretka.. potom doběhnu do busu a už to začíná..:((( jsem zpocená ještě než se dostavím do školy, kde na mě ke všemu čeká ten kluk a pocení se ještě zhorší...a to se toho celý den už nezbavíte...znáte to..momentálně používám NIVEU Double Effect,ale taky na nic...zkoušela jsem ještě mast ARNIKA(bylina,dostanete v nějakém obchodě se zdravou výživou nebo v lékárně)působí hlavně proti bolesti,ale na obalu je psané,že působí i proti pocení..no..trochu to možná pomáhá,ale uvědomte si,každá z nás je jiná...a třeba to někomu pomůže:-) krém se krásně vstřebá,takže nemusíte mít strach,že budete ještě ke všemu mastné...:D,to opravdu ne..!je to individuální...s tím pudrem to taky částečně pomáhá! to je pravda:) a ještě ...mě napadla taková věcička...docela trapná,ale že jste to vy,tak vám ji napíšu..:)
nooo...prostě...jak jsou vložky...tak mě napadlo,jestli by se něco podobného nedalo použít i na podpaží,napadly mě jenom tampony na odličování,ale nemáte tuúplnou jistotu ,že nevypadnou,ale mě nevypadly...a fungovali:-) tak esi budete mít další nápady na něco na tento způsob,tak určo pište:-) tady na forum..taky je třeba výborné nosit třeba,když chcete něco jiného,než ty bílí a černý trika,dát črný tílko třeba z Marks and Spenceru(prostě čený tílko:-D) a to vytáhnout víc nahodu do podpaží...a přez to třeba nějaké odvážnější:-) (velký výstřih,barva(lepší je světlá,abyste nechodily jen jako černý vdovy:-)) a potom všechnu práci udělá to černý tílko a vy se můžete parádit v tom s tim velkym výstřihem...a když má i to tílko výstřich,tak věřte, že i muži budou nadšeni:-) a to vám zaručeně zvedne sebevědomí:-) ale fakt hodně záleží na tom odpočinku:-) těch osm hodin je fakt!!!:-) a vidíte už tu zase sedím:-D tak já mažu spinkat a přeji mnoho úspěchů!!! a pište prosím názory, popřípadě dotazy na můj příspěvek:-) přeji krásný den:-) Jsme krásné ženy a nenecháme si zkazit přeci náladu nějakým pocením, my na to spolu přeci nějak přijdem:-) a vymyslíme nové babské rady:-D:-) Krásný den přeje Blablačka:-)
Přidat nový komentář