Prognóza pacientů s rakovinou plic závisí především na tom, v jakém stadiu je nádor odhalen. Díky moderní diagnostice a personalizované léčbě mají pacienti s časným nálezem výrazně vyšší šanci na uzdravení.
V hajzlu by to bylo ještě dobrý :D
beru rivotril jiz 5 let zkousela jsem ho vysadit ale nedokazala jsem to mela jsem pocity -zavrate zvraceni tres pocit ze omdlim poradi mi nekdo jak z toho ven.
Ty jsi měl koronavir ? a ještě jsi měl CPN , na tý diskusi mě nic nepřekvapuje všechny viry se chovají a následky jsou podobné léky dneska už jsou , ale musí se nasadit oamžitě, většina lidí má ještě neléčenou CPN, doktoři to léčí špatným postupem a špatnou medikací , čus :-)
A musím podotknout, že Covid je Lamborghini mezi infekcemi a víry, je pravda, že se chová podobně, ale umí vše mnohonásobně rychleji ví intenzivněji, pokud chceš více info klidně napíšu...ale radím nechytít.....
Taky to sleduju , je to jenom reklama na prachy, známej má asi taky potíže, já jsem taky nemocnej, očkovat v žádným případě. Čau.
Nevíš, jak to bude reagovat na Tebe....protilátky rychle mizí, chytneš jinou mutaci, rychlokvaška o které se neví nic. Někomu se nestane nic, někoho trefí za 3 dny infarkt nebo mrtvice, ale neeee souvislost to nemá :D
Ja ne, Rivotril chce řešit Rivotril, tak mu píšu ať ho řeší, já mu klávesnici do šuplíku neukradnul :)))
Ja pravdu znám, ničí to lidi bez rozdílu věku, znám 18-25 desítky lidí, všichni odesílání na psychiatrii, ikdyž psychicky nemocní nikdy nebyli, vypadá to na cévní systém a narušování stěn cév i těch mozkových to neznamená, že se to netýká i plic a dalších orgánů .... Ale dávno se ví, že to není JEN respirační onemocnění. No v ČR ano...
Teď se zase čeká na to až zemře spousta lidí a budou reagovat až bude pozdě. Covid stejně už nikdy nezmizí, chce to mít dobré plány a řešení, ale ne u nás se nezmění nic. Chce to dobrou prevenci a léčbu a to paralen a klid opravdu není, tady to zase bude do měsíce vypadat....
A ve školách testovat jen neočkované, protože očkování a Ti co to prodělali už to chytit nemůžou ...demencs našeho zdravotnictví a vlády nemá limity :D
Neexistují žádné důkazy, které by naznačovaly, že koronaviry mohou být vymýceny ze Země, takže adaptace člověka bude do budoucna nezbytná. Extrakt z pampelišky je jednou z mnoha bylin, které napomáhají zdravé imunitní odpovědi. Lepší je, že extrakt z pampelišky dokáže úplně zabránit infekcím tím, že blokuje přenosný kanál, kterým se spike proteiny připojují a způsobují virovou replikaci. Jiné přírodní sloučeniny byly zkoumány pomocí zkrácených molekulárních studií. Nobiletin je flavonoid izolovaný z citrusových slupek. Neohesperidin, derivát hesperetinu, je flavanon glykosid, který se také nachází v citrusových plodech. Glycyrrhizin je molekulární sloučenina extrahovaná z kořene lékořice. Všechny tři z těchto přírodních látek také blokují vazebné spike proteiny na receptory ACE2. Hydroalkoholický extrakt z granátového jablka blokuje spike protein na receptoru ACE2 se 74 procentní účinností. Když byly jeho hlavní složky testovány samostatně, byl punicalagin 64% účinný a kyselina ellagová efektivní na 36%. Tyto přírodní sloučeniny (spolu s extraktem z pampelišky) lze snadno hromadně vyrábět, kombinovat a nasadit jako preventivní lék pro všechny budoucí varianty spike proteinu. Tyto byliny jsou obecně považovány za bezpečné a nejsou známy žádné případy předávkování extraktem z listu pampelišky. Podle Evropského vědeckého družstva pro fytoterapii je doporučená dávka listu pampelišky 4–10 gramů namočených v horké vodě, až třikrát denně.
Ivermektín priniesol rýchle zotavenie krajiny z pandémie. Japonsku sa podaril najdramatickejší zvrat situácie v strede ich najhoršej vlny. To samozrejme neznamená, že Japonsko je už za vodou. Ak aj však prídu nové vlny v budúcnosti, dnes už vedia, ako sa s nimi rýchlo a účinne popasovať. No a ponaučenie pre našich covidových „expertov“ z vlády a konzília „odborníkov“? Radšej, než sa držať starých zlyhaných riešení (vakcíny, rúška) alebo vymýšľaní nových atómových bômb (plošné testovanie), mali by si zobrať príklad z Japoncov, lebo ako sa vraví: „Múdry sa učí z chýb (a úspechov) iných, len hlupák z chýb vlastných.“
Přidat nový komentář