Inzerce https://www.lekarna.cz/blackfriday/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=blackfriday

Rivotril

beru rivotril jiz 5 let zkousela jsem ho vysadit ale nedokazala jsem to mela jsem pocity -zavrate zvraceni tres pocit ze omdlim poradi mi nekdo jak z toho ven.

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Michal

Peťo, takhle to nejde, jestli Ti někde napsali do zprávy nějaké poškození nevyléčitelné jícnu ( nevyznám se v tom). Tak řekni doktorovi druhému, jak je to možné? Pokud Ti vyjede zprávu, že to nemáš, musíš jít za tím prvním, ať Ti to vysvětlí on. Já už jsem taky naštvaný, jeden mi řekne páteř, ten samý mi řekne po letech, že nic s ní nemám. Ženská na pohotovosti mi řekne latentní tetanie a bez vyšetření mi dá antidepresiva. Povím vám je tady pěkný bordel ve všem. Žlučník na hadry, nikoho to nezajímá, v tom jsem v mrtvém bodě, sám si ho neodopruju. Takže Peťo jediná šance, nenech se odbýt, já už jsem k doktorům striktní, dobré taky je, když Ti tak nějaký maník napíše například AD psychika, vzít si zprávu neodcházet a říct odběr pane doktore napíšete mi tam ale znova tu zprávu a že vylučujete fyziologické onemocnění, když to tak nebude je to na vaše triko. Když řekne, že nemůže, tak zadej vyšetření, prostě jak oni s náma, tak my s nima, jinak to nejde. Celý život si platíme zdravotní pojištění, já jediné co za rok dostal tady těch problémů je algifen a hořčík samozřejme 2 druhý antidepresiv jak jinak :D. Jožko, ty jsi ďábel, ty to zmákneš, páteř je zlo. Já tady vypisuju o žlučníku, ale vlastně největší problém je ta páteř, kterou nemám rok vyšetřenou. Ti je tak když čekáš 2 měsíce na neurologa a 6krat Tě klepne kladívkem a naschle. Ale moje trpělivost je u konce, takže se už nikde nenechám odbyt. A ti musíme dělat všichni. Jinak člověk nemá šanci a odchází s psychofarmaky. Peťo dej mu jednu pořádnou na oko, pak řekni bolí? To se vám zdá nesmíte se tak pozorovat, vemte si Mirtazapin, pak to možná pochopí. Držte se :)

Petr st.

Miso, s tou ranou doktorovi do oka, jsi me pobavil :-). Ale mam obavu, ze i tak by to nepochopil. Protoze ja mu dal, na jeho radu, ze si musim na paleni v zaludku a v jicnu zvyknout otazku, zda, kdyby si rozehral zehlicku na nejvic stupnu a prilozil na hrudnik, zda by si na to zvykl, on jen rekl, ze to nemam brat tak tragicky. Co na to rict? Totalne bez citu!

Michal

Zvyknout no takové věci se zvyknout nedá, je to blb.

Petr st.

Jozko, takze pater Te stale zlobi, to je mi lito. Ale nastesti Ti trochu operace pomohla. Chodis a to je dulezite. Doktor ma pravdu, spravi se jedna vec a podela se druha. Ja to mel s pateri stejne, jako Ty. U me nejdrive zacala krcni a pak to pokracovalo do bederni. Take jsem mel od ni parkrat chromou nohu, uplne bez citu, ale bolela jako cert. Nastesti se cit do nohy vratil. I ten tramal jsem uzival a pamatuji si ty halucinace-hnus. Mam s pateri problemy stale, ale jak pises, musel jsem si zvyknout zit s bolesti. /Jak to tady ctu, vsichni jsme po vysazeni rivo totalne v pr..li. Znicilo nam to trvale zdravi. Nejhorsi je, ze to maji na svedomi doktori. Aby meli od pacienta pokoj, daji mu BZD a nazdar. On totiz rivo, a jemu podobne, zabere, "pomuze", ale je to jen maskovani nemoci, ne odstraneni-vyleceni. Ja ho kdysi dostal na bolesti zad. Byla to fakt uleva, ale za jakou cenu? Stal se ze mne zavislak. Ale co ted narikat, je to na houby./ Miso, ja se domahal vysetreni, dokonce jsem pred tydnem napsal rediteli nemocnice, kam chodim, ale bylo mi odepsano, ze zdravotnici byli povolani na covid oddeleni. / Anonyme, ja Ti rozumim, kazdy resi to sve trapeni, ale ja prave "diky" tomu, ze jsem se soustredil na to, ze vsechny moje problemy zpusobuji chlamydie, borelioza, jsem neresit problemy se zazivanim, ani muj prakticky lekar, a podelal jsem to. Kdybych nesvadel vse na chlamydie, ci boreliozu a resil bolest a paleni v zaludku, ktere se rozlezlo do celeho zazivaciho trakatu, vcetne strev, nemusel jsem mit ten posr..ne zdravi. Nerad, prosim Te, Ruzence, aby resila chlamydie. Jeji problemy zpusobuje vysazovani./ Ruzenko, nebojte se, zvladnete vysazovat, ale poslouchejte svoje telo. Kdyz se hodne zhorsite, na chvili, tydny, prestante snizovat a az bude trochu lip, pokracujte. Ruzenko, ja byl na rivu 26 let. Kdyby mi ale stale zabiral, uzival bych ho dal. Jenomze ja ho vysadil jen proto, ze uz mi nezabiral, ani kdyz jsem ho navysil. / Moji mili, Jozko, Miso, Petro a vlastne vsichni, co tu bojujeme, drte se.

Michal

Uvažuju nad tím, že budu shromažďovat tady ty příběhy a půjdu s nimi ven, možná panáků formou, ale spíš by to chtělo formou videí. Protože já jsem na fb skupinách a kolik lidí bere benzáky x let, Rivo, Xanaxy, Neuroly a ty svině to předepisují dál. Je to nicveni lidských životů. Musí to skončit. Nejsou to lékaři a psychiatři ale vrazi. Možná to zní drsně, ale lidé se kvuki tomu pak zabíjí, takže myslím, že ti píšu oprávněně.

Jozef
1x

Ahojte. Peťo máš úplnú pravdu. Rivo... nám to zratalo. Ja tomu hovorím, že som po vysadení iný 😁. Peťo vyšetrili ti funkčnosť prepážky? Lebo ak ta nefungunkuje ako má, tak je jasné, že to pálenie je hrozné. Švagor bol stoho na mraky. Jemu proste žalúdočné kyseliny prepúšťala tá prepážka so žalúdka do pažeráka. Michal ten šuter co tam máš ten musí von..... Len nechápem, že polhodinu nemajú na to aby ti ho rozbili a vysali von.... V tvojom prípade by mali konať.... Alebo čaju na niečo čo som ti na fb písal čo sa mbe, stálo??? Ty jednoducho choď, a korona nekorona zoperovat ťa musia. Chudneš, a to nie je dobré znamenie.... Ruženka. Ak si to tu ešte čítate držte sa toho, že všetko čo pociťujete je následkom zníženej hladiny klonazepamu v tele. Lebo ak budete za tym hľadať niečo iné tak fakt to bude iba horšie. Uvodomte si, ze roky ste na ňom frčali a teraz ho znižujete čiže je logické, ze všetko možné telo mozog urobí preto aby ste pridali na dávke ktorú ste znížila..... Ale ked to prekonate tak bude lepšie aj ked nie dobre. Držím vám palce.

Petr st.

Michale, zverejnit se to muze. Jen mam obavu, ze by nam to bylo k nicemu. Takovou petici, kde bylo podepsano pres 2,5 mil lidi z diskuze a to cele vlakno bylo preposlano pani min. zdravotnictvi, jsem uz pred 7mi lety podepisoval.Tehdy slo o zruseni leku na arytmii srdce-trimepranol. Ja ho bral 30 let. Bylo to i nekde v novinach, a co se stalo? Lek byl stejne zrusen s tim, ze existuji nove, lepsi prasky. Prachy jsou prachy. Mne, zrusenim tohoto prasku na srdce, zacaly abstaky, protoze i tyto prasky na srdce jsou navykove. Tim zacalo moje nespani a neucinnost riva, ktery byl s trimepranolem "kamarad" a bez nej nefungoval. To mi rekl neurolog. Bylo to, jako bych nahle snizil davku navykovych leku. Jiny lek na srdce mi nepomohl a abstak pokracoval. Miso, myslim si, ze mnoho lidi, co jsou na bzd, je uzivat chce, protoze jim "pomuzou". Nebude je zajimat, ze nam uskodily bzd. / Jozko, ano, vysetreni mam. Mne zustava otevreny sverac jicnu a sverac dvanacterniku. Jedina pomoc je operace jicnu a tu mi neudelaji, dokud nebudu mit jedno vysetreni, na ktere uz 3 mes kvuli covidu cekam. Bohuzel "diky"cekani mne kyseliny a zluc rozeziraji sliznici jicnu a zaludku, takze je to v prd..li, protoze cim dyl budu cekat, tim hur az uz mi nepomuze ani operace, kterou se jicen "priskrti" a tim se zamezi zpetnemu toku kyselin. Sice beru prasky na snizeni kyselin, ale u me nefunguji, takze jedine operace by mohla pomoc./ Je to cele, doba, zdravi, na prd.

Michal

Aha no je pravda, že by stejně z toho nic nebylo to je pravda. A ikdyby jeden druh této drogy stáhly obsjviky by se dva nové s jiným názvem :( . Spíš by se měli zamyslet lékaři, ale jak vidíme tak zdraví pacienta je až na posledním místě viz Tvé zdravotní potíže.

Ruzena

Ahojte nikam som neodišla ,stále čítam všetko čo píšete .Bohužiaľ na vaše zdravotné problémy vám neviem poradiť a je mi s toho nanič .Tu fakt záleží veľa na doktorovy Michal musíš ho posurit nech ta pošle na operáciu moja svokra ma tiež takéto problému ako ty už 4 roky. Teraz pred novým rokom bola na pohotovosti z veľkými bolesťami zistili ze ma zápal v krvi plus horúčky zostala v nemocnici dva týždne ale nedali jej nič len niečo od bolesti čaká už 4 roky na operáciu a ešte ktovie ako dlho bude čakať takisto nemôže jesť a veľmi schudla no nič s nov nerobia .Čo sa týka mňa teraz vôbec neznizujem nemám potrebu zvyšovať dávku áno cítim sa na ho....ale mám rešpekt k tomuto svinstvu,chcem sa z toho dostať aj keď už teraz v jem ze to na mne zanechá stopy.Mne napríklad účinkoval a účinkuje doteraz a kebyze mám k týmto liekom prístup a nemusela sa báť ze mi ho už jedného dňa nepredpisu tak ho beriem v plnej dávke ,pretože som dokázala fungovať ako normálny človek .Lenže problém je ten že som musela znížiť lebo som nemala lieky a na slovensko sa nedá ísť,takže som uprosikala obvodného ze to už nezvladam ,takto nejak mi predpísal tabletky clonazepam ktoré ani nemajú v lekárňach.( len v jednej),čo mi príde až smiešne pretože Keď ide sestra do inej lekárne tak tam jej povedia ze uz davno nič také nemajú ,ze skade berie také recepty?? No a ten frontin mi psychiatricka predpisala ku rivotrilu takže už aj na tom som závislá.

Michal

No a co se bude dít až nebudou mít Clonazepam ani v té jedné lékárně? :( V ČR teda pořád je v lékárnách k dostání. Nicméně nenapsala jsi kolik toho Frontinu bereš, to je celkem fakt blbost to brát jako 2 druhý benzodiazepinů a jak dlouho bereš Frontin? Ten Ti ve Skotsku předepisuje lékař?

Jozef

Michal ,ale na slovensku vobec nezoženieš rivotril ani poľsky klonazepam ani americký klonpin. Proste nič s účinnou látkou clonazepamum.... Vies ake kšefty tu stým robia??? Za jednu fľaštičku rivotrilu (kvapiek) pýtajú 150€ . Viem, ze môžu predpísať trebars 20 balení, a lekáreň to objedná na náklady toho komu je to predpísané..... Frontin si myslím, ze je aprazolam účinná...... ako u xanaxu ,neurolu. A vraj ťažšie sa ho zbavujú ľudia než rivotrilu...... Myslím si ze je to polčasom rozpadu.... Rivotril má ten najdlhší preto sa asi ľahšie znižuje nez neurol a iné sračky z rady benzo...... Dnes to bolo na smiech na chyrurgii.... Chodím každý deň na čistenie, robia mi to bez umrtvenia kurvy jedne, a len dnes ich napadlo mi dať ATB. Mňa stoho klepne.... Ľudia čo to máme za odborníkov. Dnes som myslel, ze chyrurgovi vykopnem sánku aj zo zubami...... Proste on mi tam suruvo ide až 10 cm hlboko a spára sa mi tam. Na YT som kukol podobný prípad, a kym to pacientovi neumrtvil, tak sa toho ani nedokol.... Fujjjj je mi zle......

Michal

Jožko kamaráde ahoj! Aha tak to by byl teď teda dobrý byznys, ale zase vydělávat na cizím neštěstí no :( .... to mi ani neříkej, to Ti jsi řeže do živého masa bez lokálního umrtveni? Tomu se mi snad ani nechce věřit. To je neskutečné. To jsi mu měl fakt do té držky kopnout. Já byl dneska u obvodní a mám bohužel 2 perličky, první, že řekla, že pokud pán doktor řekl, že už skoliuzu a kyfozu nemám, tak jsem ji srovnal :D , to jsem asi jeden ulz milionů, místo aby řekla, že je to blb, tak toto, když jsme se pak bavili co dál, že ty moje problémy nemizí, řekla mi no musíte si zvyknout. Takže léčba je zvykni si na to, že Ti je na hovno. Měl jsem malou špetku naděje, ale teď nevěřím už fakt nikomu, ani nevím co dál psát k tomu, raději nic.

Petr st.
1x

To snad neni ani mozny Miso. Vypada to, ze se dnesni doktori ucili u stejneho doktora. Ja mam uplne stejne zkusenosti-uzdravil jsem se z neceho, ce se vylecit neda a mam si zvyknout na neco, na co se zvyknout neda. Boze!!!! To je fakt uroven doktoru, jak svina. Hold vsichni pozdechame. To je fakt v prd.li

Jozef
1x

Michal si papierovo v poriadku..... A skoliozu narovnať??? Veď to by normálny doktor nepovedal. Úplne to chápem, že uz nemáš chuť riešiť to. No kto by mal..... Zajtra ak mi do toho vrtne bez umuŕtvenia ja mu fakt..... Lebo je to bolesť na šabľu. Ach tie naše zdravotníctva....

Michal

Chlapi je to tak jak píšu, těm samý doktor no, mám ty zprávy doma, skolioza, kyfóza zad za 4 roky, mi napsal že žádná skolióza ani kyfóza zad není. Myslel jsem, že mě dnes obvodni pošle k někomu jinému a ona řekla, že jsem ji na rovnal i kofozu 24 stupňů. :D .... Smát se/brečet nevím. Každopádně je to fakt v hajzlu, protože zkucnik ovlivním dietou, ale tu páteř ne, mám to vše rok, teď třeba sedím dívám se na hokej bolí mě hrudní páteř nejde mi rotovat doprava to byl můj problém březen 2020, kvůli toho jsem šel k Dr. teď je březen 2021 a neboli mě jen hrudní ale bolí mě strašlivě bederní promo nad zadkem a bolí mě chodit každý krok, není mi v nohou no šílený, doktorka místo MRI za rok ji nemám!!!!!!! Tak mi řekla ať si zvyknu. Problém je, že ikdyz se snažím přes bolest cvičit - není úleva, takže mi zbývá buď sypat prášky od bolesti dala mi Algifen nebo trpět, Ibalgin nebo tak nereaguje vůbec na tu bolest. Je to šílený, o víkendu asi pojesu na pohotovost, ale bojím se dalšího odbytí a nechaní člověka na pospas. Jožko měl pravdu jak je v p***** jedna část páteře, zboří se další takže z hrudní se mi asi rozložila i bederní. Jožko vůbec nediskutuj a řekni, ať Ti to lokálně umrtví jinak si budeš stěžovat, že není středověk. Hotovo, kokot jeden. To není možný. Peťo a já myslel, že to tak je jen u nás - malé město, každý s větším problémem jezdí do Ostravy, pže tady je to děs no asi je to norma všude, což je smutný, ale jak vidím jak jsou naše státy na tom s úmrtím Covidu, tak to mluví úplně za vše, hlavně jim dát odměny ...... ZA CO ptám se....držte se!

Ruzena

Na slovensku je ale iba poľský clonazepam 0,5 a 2 mg ale iba v jednej lekárni nigde inde ho nemajú .Tu mi nepredpisali nič len dyazepan takže aj rivo aj frontin som dostala na slovensku od psychiatricky ktorá je len tak mimochodom nielen psychiatricka ale pracuje aj na protidrogovom .Neuveriteľné ,ako mohla predpisovat niečo také tak dlho ???Mám pocit ze lekári sa nás chcú čím skôr zbaviť predpisu recept a dovydenia.,uvidíme sa o 6 mesiacov .Ten frontin beriem ráno 0.25 a večer pred spaním 0.25.

Michal

No pěkně doktorka na protidrogovém Ti x let předepisuje drogu. Tady v těch našich státech ne vše špatně... Vždyť ti doktoři to ví, moc dobře to ví. Nevěřím, že za svou praxi se nesetkali s xy případy. Stačí projet fóra na internetu a najde jich tisíce... Jinak nechápu proč bwres ten Frontin. Výměník bych ho hned za Rivotril ať bereš jeden typ benzodiazepinů. Má to nějakou podstatu nebo proč Ti ho k tomu dala? 2 benzodiazepiny je podle mě ultra blbost.

Ruzena

To sa už asi nedozviem prečo mi predpisala frontin k rivo.pretože nedviha telefón .a keďže som od začiatku pandemie na slovensku nebola ,zodvihla mi len raz a odbila ma jednom razom,a to ze za rok sa mi dyagnoza mohla zmeniť a keďže už rivotril kvapky nie su nech poziadam lekárov tu v belfaste aby mi ich predpisali ,keďže som dosť naivná ,samozrejme že som išla a pitala som si rivot.Tu .Odpoveď bola ,"čo ziadate je nemožné ,mi drogy na recept nepredpisujeme";Keď som jej opetovne volala a žiadala som aby mi emailom poslala moju diagnózu a potvrdenie o tom ze lieky mi predpisovala ona najprv súhlasila ,ale čakala som asi týždeň a nič keď som zavolala znova zdvihla sestrička a povedala ze pani primárka niečo také vystaviť nemôže a ze sa so mnov nemá viac zaoberať kým sa osobne nedostavym .Takže už len čakám kedy sa to všetko ohľadom covidu nejak utisi a letím okamžite na SK.Zatiaľ mám tieto tabletky takže musim vydržať ,rozmýšľala som už aj o detoxe alebo protidrogovom ale bojím sa ,neviem si predstaviť ze z jedného dňa na druhý by som mala zostať bez liekov .preto som sa snažila čím skôr vysadiť čo sa mi neoplatilo a len som si uskodila a to len preto že primárka ma toľko rokov neupozornila ze je to návykové a ja koza som ani nevedela čo do seba tlacim každý deň .Nemala som ani šajnu ,že sú to drogy ,az kym mi to nepovedal doktor tu v belfaste .Čo ma zaráža je to ze primárka sa ich ani nesnazila znižovať ,alebo pomaly vysadiť .

Ruzena

Nechcem sa vyhovárať je to z časti aj moja vina ,ani ma nenapadlo čítať pribalovy leták pretože mi povedala ze ked si prečítam nežiaduce účinky začnem sa báť namyslat si a ono sa mi to stane . Povedala ze psychicky som na tom zle nemám sa zaujímať o letáky ,nemám sa báť do týždňa mi bude fajn aj bolo a potom ma to už nezaujímalo ,fungovala som na 100%teraz som padla tvrdo na hubu.Nemám na výber musim sa stabilizovať potom pomaly znižovať .

Michal

Takhle být Tebou, tak si poctivě odteš nahrávám všechny hovory, schovavam všechny zprávy a lis ji mail každý den. Fakt piš a maily schovavej a uved tam do toho mailu, že voláš, ale nezvedá Ti telefon, tady ty otázky ji polož do telefonu. Nedej bože se Tvůj stav zhorší a nebo budeš mít následky napořád. Lékař, který předepisuje takové svinstvo xy let, je to za to zodpovědný. Tečka hotovo dvacet. Pak bych to tahal výš na patřičné místa. Je to prostě potřeba dělat. Primářka? Takový člověk léčí lidi? To jako vážně? Ne žádná nemoc se Ti nezhoršila, to jsou typické kecy psychiatrů hlavně, tu samou větu mi řekl můj, já mu řekl, takže bylo normální mi předepisovat 2 roky téměř Rivotril? Odpověděl ano, ptám se a víte, že je návykový a může se brát v řádech týdnů? Maximálně pár měsíců? On to mě nezajímá, mám ho nahraného, taky jsem se nasral a hledám objektivního psychiatra, který to posoudit. Téměř se mi smál do obličeje a já ti tak nenechám. Samozřejmě mě by vyhodil a ať už nechodím. Čekám na celkový výpis z dokumentace, dává si na čas asi zprávy musí pořádně přepisovat, ale bude mu to led platné :) Frontin bereš zbytečně, ber jeden benzák ne dva. Je to blbost a nedává to smysl.

Jozef

FONTIN A RIVOTRIL? TO FAKT SILA. PANI PRIMÁRKA S PROTIDROGOVEHO ASI NEVIE CO ROBÍ, A BOLA FEST NAFETOVANÁ KED ZVOLILA TAKU KOMBINÁCIU.... JA, TOMU NEVERÍM NECH SA DEJE ČOKOĽVEK, ALE TOTO BY ASI ŽIADNY PSYCHIATER NEUROBIL ABY KRIZIL RIVOTRIL S FRONTINOM. Aprazolam, klonazepam 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱. Jeminecku..... Vsak to uz mohla prihodiť politra domácej plus niečo biele..... Smutné takto ľudí liečia....

Ruzena

Jozef vidíš primárka to urobila a som takto pomaly už 13 rokov .Tu v belfaste sa tiež doktor len zacudovane na mňa pozeral ,ale neveril ze to v skutočnosti beriem ,pretože keď som brala normálnu dávku ,(ešte som vtedy neznizovala)tak na mne nebolo vidiet ze beriem lieky .Co teraz nemozem povedat kazdy bozi den ma boli hlava zuby ,mam pocit ze Toto niesom ja moje oči hovoria za všetko vyzerám ako by som bola opitá ani len farbu tváre nemám prirodzenú privádza ma to do zúfalstva ,som v kuse zavreta v izbe nič ma nebaví do všetkého sa musim nútiť ,kebyze som aspoň sama ,ale mám deti.Vyzerá to tak ze znižovať tak skoro nebudem vôbec sa na to necítim.Dnes som sa pokúšala zase volať primarke samozrejme nezdvihla .10

Michal

Nechtěl jsem tomu věřit, ale byl jsem podruhé u revmatologa a mám plicní chlamydie a nějaké coaksie víry a jsme tím prolezlý skrz na skrz :(

anonym

Nerad sem píšu nehodící se maže, píšu ti to několik měsíců i ostatním, vyléčit to nejde, trvalé následky !

Michal

Ja věděl, že naletíš :D

anonym

Přes to vlak nejede.

Michal

Ano, ale ten Tvůj kamaráde :)

Michal

Tak co nějaký update? :) jak se máte?

Jozef
1x

Ahojte. Ako sa máte? Ruženka vidíš takto sa zbavujú pacientov. Predpisu fet, a dovodenia..... A ked príde niečo ako tu na sk s rivotrilom maju to v kdesi. To je jednoducha matematika. Predpisu frontin plus rivotril ides na kontrolu povieš je mi fajn ako som začala brať co ste mi predpísal, tak dr ta bude brať za vyliečenu a ďalej roky rokuce ťa stým bude dopovať. A keď vypadne lieky s trhu, a ty máš absťáky tak ťa drbnu na psychinu kde si to človek hodí. Z hodiny na hidinu ti vysadia lieky, naučia na iné a si tam kde si bola.. Smutné, ake realita je taká.

Michal

Jj teď zase jede na fórech Apo-Parox, že končí. Tak jsou lidi v prdeli. Dají jim jiný "lék" paroxetin, že to je stejné a mají stavy jak blázen. Vždyť evidentně ani ty firmy neví co vyrábějí, když řeknou stejný lék a jiný název a lidi můžou vyskočit z kůže a moudří doktoři řeknou to se vám zhoršila nemoc :D ....šílené co se děje ....

Michal

Anonyme tak jsem nakouknul do té vaší skupiny lymská borelioza chlamydie infekce atd twl to je sestava, vždyť tam do sebe perou x let antibiotika :D ....ten Klubal musí dobře rýžovat prachy na takových lidech omg :))))

anonym

Omg, vůbec nevíš která bije :-)

Michal

Anonyme jsi tu?

anonym

Čeho si žádáš ?

Jozef

Michal. A o čo iné ide smradom ktorí na trápení iných ryžujú prachy? Len o prachy. Snáď Ty a ANONYM máte toľko rozumu, že takým špekulantom nenaletite. Švagriná mala boreliozu asi dva roky nevedela s čoho má zdravotné problémy az jej urobili testy ktoré potvrdili boreliu dali jej ATB ktoré asi mesiac užívala a je stoho von....

anonym

Tomu moc nevěřím.

Michal

No o víkendu se na jednom fóru strhla debata o i fekčních nemocech. A pořád tam lítali termíny chlamydie, borelioza atd , IGM, IGG apod. Tak jsem to sledoval a kouknul do lékařské zprávy podle toho jejich znění jsem prodělal Boreliuzu, pže mám nízké hodnoty jak IGM probíhající tak IGG chronická, to samé u chlamydie trachomatis IgA dokonce mám Yersinie IGG. Tak jsem napsal kamarádce ta má zase Chlamydie penumonie IGG 22 hraniční, lékaři to vůbec neřeší. Psal jsem tedy do té skupiny zabývající se tímto, dozvěděl jsem se, že nám píšeš Elisa i Western Blot je údajně nepřesná, zároveň, že tyto hodnoty má 20% populace což je řekněme 2,5milioni lidí v ČR. Podstatné je, že každý jeden jezdí k jednomu jedinému doktorovi do Prahy pan Klubal. Není to divné? A co má ten pán doktor tak zázračného, že všichni od něj odcházejí a čtu, že beru antibiotika rok, dva, tři, 6 a déle ....vysvětlí mi tady tu problematiku. Nepíšem nic sprostého jen diksutujem, tak doufám, že nenapíšeš "tady nemohu mluvit". Proč ne bavíme se o zdraví a chceme si pomoci. Jem by mě zajímalo na základě čeho si pořád myslíš, že za vším stojí chalmydie atd, když podle výzkumu je má 1/4 populace v odběrech? Vysvětlovali mi to tam, že právě chlamydie způsobí pak psychické i fyzické problémy. Ale to je nezničí jak píše Jožko antibiotika třeba za 2 měsíce? Ti neexistují testy, které to prokážou, pak Klubal to tedy určuje na základě čeho? Díky :)

anonym

Píšu to tady několik let, léčte si chlamydie a ostatní viry a parazity, působí všechny nemoci já to posuzuju podle příznaků a zdravotního stavu, např. borelie po delší době nasazení ATB se nedá vyléčit, Klubal je jedinej kdo píše ATB a tyhle parazity testuje a snaží se je léčit, je to všechno strašně složité, u chlamydie se to dá zaléčit, taky jsou trvalé následky, test možná PCR, dlouhodobé užívání ATB na CPN, CTR nemá cenu, chlamydie může čekat v buňce roky a pak teprve se množí, studuj další literaturu, ale tu správnou ,někde jsou to jen keci :-)

Michal

Jako ty víry co čtu u lidí jsou svinstvo to ano. Ale třeba z neléčené boreliózy je neuroborelioza z ní i meningitida - zánět mozkových blan, žiju 31 let a neslyšel jsem o nikom, že by se mu to stalo.

anonym

Borelie tolik nesleduju, ale napadají u každého něco jiného taky srdce ,podobně jako chlamydie, tady se tyto mikroparaziti neléčí, spíš jen lepšolidi.

Michal

A to svinstvo se v těle množí dál, nebo to dojde z bodu A do bodu B a šlus? A léčba je bylinkami, antibiotika nedoporučuješ?

anonym

ATB v začátku ano, ale ne dlouhodobě a v kuse, jenom pro CPN, CTR, borelie neřeším, jinak chlamydie škodí i při neg. testu.

Michal

A neléčí se to z důvodu těžké a nákladné léčby nebo proč se pak nechá člověk v chronickém stavu?

anonym

Jeden důvod je nákladná léčba , další je neznalost bakterie a další se tady nedá napsat.

Michal

Takže oni ti ani nejsou schopni léčit, tak člověka pošlou na psychiatrii to je šílený. Jak je co ty? Když jsi onemocněl o kolik % se těmi bylinkami zlepšil Tvůj stav doteď?

Michal

A ta léčba ATB platí i když nemoc chronifikovala = nebyla přeléčena a zjištěna včas?

anonym

Na chronický stav by byla dlouhá odpověd, s ATB nepřehánět a udržovat v těle nepříznivé prostředí pro viry a pod.včas neléčené má trvalé následky, je potřeba nastudovat vývoj chlamydie.

anonym

To se tady nedá napsat, nikdo by tomu nevěřil :-) bez ATB a bylinek bych byl pod kytkama, ale léčba na vlastní odpovědnost a náklady !

Michal

No jsem zvědavý zítra na neurologii.

Michal

Tak mám náběry krve i na borelku a MRI mozku, ale to mi je vlastně na nic že? :D

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

78%
22%
Zatím hlasovalo 165 lidí
reklama https://www.lekarna.cz/boiron-oscillococcinum-1-g-granule-30-davek/?utm_source=ordinace&utm_medium=square&utm_campaign=Boiron_oscillo

Mohlo by vás zajímat

Alergie na chlad

Alergie na chlad propuká hlavně na podzim a v zimě, kdy se vlivem chladného počasí zvyšuje počet těch, které trápí nepříjemné kožní projevy při pobytu v chladném či mrazivém vzduchu nebo po přechodu z tepla do zimy či naopak. Nejčastěji se jedná o zarudnutí pokožky, kopřivku s úporným svěděním, popraskání kůže nebo otoky těch míst těla, která nejsou dostatečně chráněná oblečením.

Strupy v nose

Dobrý den, jsem nachlazený a mám rýmu. Udělaly se mi strupy v nose, kterých se nemůžu zbavit. Je to bolestivé a nevím si s tím už rady. Co bych na to mohl použít, abych se toho zbavil?

Otužování zlepší dětem imunitu

Že jsou vaše děti zase nemocné? Předejděte dalším nemocem dobrou prevencí, kterou je otužování.

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce