Peťo, já tomu nerozumím, takže máš zjištěny zánět v orgánech, ale dají Ti injekci od bolesti a mirtazapin? Tak to není řešení, ale já se nedivím, já tam právě ani nejezdím, minule mi dali nějaké dvě koňské injekce, pže ta bolest byla nesnesitelná a pak jsem byl mimo ještě 2 dny a cítil jsem ty chemikálie v puse i z kůže, průjmy, no seru na ně. Jen injekce. Když mě dovezla sanitka na pohotovost, tak to bylo nejhorší nejdřív jsem čekal na sanitku 30minut, pak mě zavřeli za dve4e na chali 45minut ležet, mi kámen ucpal krček, všechny vývody v žlučovodech a ten tlak té žluče, která neměla kam jít byla neuvěřitelná, myslel jsem, že mi praskne hrudník. Píchli mi dvě injekce a nechali mě chodit v noci po nemocnici v bolestech po rentgenech a sonu, usínám jsem za chůze i s tou bolesti - fakt driák. Když jsem nastupoval ve 4ráno do taxíku, tak mi řekla, že mám tak vysoké leukocyty, že mám možná zánět slinivky, ať přijedu ráno, říkám no tak já jdu zpět. Ne přijďte ráno :D , jednodušše zájem pomoci, ulevit člověku žádný. Mám téměř 10kg dole, cokoliv sním tak žlučník bolí, pak se dostaví šílená únava, nejhorší je že to odnáší i celé tělo, játra, žaludek, trávení a hlavně psychika .....jsem už z toho zdeptaný a unavený, úzkostný, depresivní, bolí mě svaly, prostě tělo mele z posledního. Ty to máš taky na nic. Mám dojem, že čekají až člověk zkolabuje. Nicméně pořád nechápu máš záněty, ale cpou Ti antidepresiva? Mi třeba také Brintellix mám doma 7 balení, já nic nežeru, seru na to. To je z bláta do louže. Člověk má psychiku v hajzlu z fyziologického problémů a místo vyřešení Ti jebnou antidepresiva. Kde to žijem? Někdy mi připadá, že je 16.století a mě 21. ...ale hoši v zahraničí je to jiné, fakt, mluvil jsem se známým, který tak pracuje, kámošku chytl poprvé v životě zkucnik na dovolené, operace během jednoho dne. To jen ty naše zasrané státy jsou bohužel k ničemu. Jožko k zádům. Hoši, já byl na ten rentgen Jožkovi jsem psal na fb, ať víš Peťo, tak jeden doktor mi v roce 2016 diagnostikoval kyfozu zad 24 stupňů a skoliózu 8 stupňů, cvičím na to, ať se to nezhoršuje, hoši :D TEN SAMÝ DOKTOR, jestli ho tak můžu nazvat :D, mi po 5ti letech napsal, že žádnou skoliuzu a kyfozu nemám :D, tak kur*a toto je obraz našeho zdravotnictví, to mluví za vše :D. Lituju, že jsem někdy začal chodit po doktorech, pže jediný co jsem získal je, že máme všichni do jednoho tady zničené zdraví. Snad se to trošku časem zlepší, ale bojím se, že cítit se super, už se jen tak nebudem....ahoj mám vás rád.
Přidat nový komentář