Ahojte jak je ? :) U mě bída a bída ... Poslední měsíc se mi nejdříve rozjelo nepochopitelně motání hlavy, jako kdyby porucha motoriky , z toho úzkost , pak strach jít ven , deprese ...všechno jen z toho blbého motání . Nešlo to vůli ovlivnit, říkal jsem si, že by agorafobie? Ale ne, nemám strach chodit ven , mám strach , že se mi zatočí hlava tak , že upadnu třeba , zkoumal jsem proč??? Psal jsem i s Jožkem , tímto Tě zdravím kamaráde :) a měl to podobně od zad , ale pak jsem pátral dál a ještě do prosince občas jsem bral ten Kventiapin , už ho neberu vůbec , ale předtím jsem ho bral delší dobu ( po Rivotrilu ) , načetl jsem tolik informaci až jsem se zděsil , co všechno to může způsobit !! Od parkinsonismu, přes poškození středního mozku, extrapyramidové než. účinky , konkrétně nebudu vypisovat raději , cukrovku , plicní embolie, ucpávání cév , atd fungujou na bázi blokování dopaminu až 80% ano dopaminu , který je tak pro tělo důležitý, má se vysazovat alespoň tak dlouho , jak to člověk dlouho bral . Já vysadil ze dne na den . Teď se mi to vrací . A v porovnání s Rivotrilem bych si troufnul dvakrát horší lék než Rivo i než. účinky a to je co říct. Našel jsem i spoustu příběhu , jak to z lidí udělalo doslova trosky. Než mi ho psychiatr předepsal cituji "šetrný a nenávyková lék , bez problémů vysadit" , tak jsem se ještě informoval u dvou nezávislých psychiatrů . Oba mi tvrdili , že je to bezpečný lék , šetrný , lež , lež , lež ....proč nám Ti lékaři pořád lžou? Proč nás dostávají do takových situaci , je to hazardování s lidským zdravím , kolik lidí se tak trápí ? Je to smutné ....už pár měsíců neberu nic a už nevezmu do pusy žádná psychofarmaka , bez nadsázky radši chcípnu než něco už brát . Sorry za dlouhé psaní , ale člověk to nemá komu říct . Jednou když jsem začínal brát Kventiapin na straně 24 napsal nějaký člověk , co způsobí vysazení - měl pravdu , měl sakra pravdu :) ignoroval jsem to a věřil lékařům - chyba ! A lituji velmi lituji dívku , která tady psala tuším Kateřina a brala i v těhotenství 300mg ( já 25mg) , co ji čeká z toho mě až mrazí , dnes jsem byl na procházce 30min , kdy mi bylo fajn a tak jsem si to užíval , jen se projít a cítit na chvíli fajn ! Budu makat na tom ať mi je co nejlépe a do těla už žádnou chemii působící na NS a mozek nikdy víc ! Držte se!
Přidat nový komentář