Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Proti pocení dlaní jsem vyzkoušel spoustu, ale pomohl až přístroj Antipe. Určitě doporučuji všem, kdo mají podobné problémy a už jsou z toho zoufalí.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda lze nadměrné pocení řešit excizí potních žláz? A jestli ano, je tento zákrok bezpečný?Katka
Proti pocení dlaní jsem vyzkoušel spoustu, ale pomohl až přístroj Antipe. Určitě doporučuji všem, kdo mají podobné problémy a už jsou z toho zoufalí.
Nemáte prosím někdo zkušenost s deodorantem od LR? Kamarádka mi říkala, že je hrozně dobrej. Nevím akorát, jestli mi ho nechce jen prodat za každou cenu nebo je opravdu super :)
Ahoj, hodně i záleží na tom, co jíš a jak se hýbeš. Zkusila bych vyřadit živočišné produkty, pít očistné čaje (třeba lapacho, aspoň litr denně - koupíte třeba v Čajové zahradě) a chodit na procházky. Uvidíte, že poznáte rozdíl.
Ahojky, zkušenosti s perspi guardem mám v celku dobré, používám jej do podpaží a v pohodě. Zkoušel jsem si jím nastříkat i nohy a dam teda slabota.
ahoj, mám problém, že i když je opravdu horko, vůbec se nepotím, ale mám pocity mdloby, brnění rukou a bolest hlavy, která je kolikrát neúnosná. nejvíce pomůže vše zaspat, pokud to situace dovolí.. což v práci nejde, co s tím? a ještě mám stále ledové nohy i když je přes 30stupňů, jakmile s nima chvilku nehýbu, modrají mi prsty...:-(
Přidat nový komentář