Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
dneska jsem si koupil Driclor, tak doufam ze to pomuze, nebo jedu do Plzne na tu chirurgii...
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda lze nadměrné pocení řešit excizí potních žláz? A jestli ano, je tento zákrok bezpečný?Katka
Hrozne se potim,uz nevim co s tim,zkousela jsem vsechno,nemela bych jit na operaci?Mam pouzivat deoForte,Driclor,SVR,co pomhaha lepe?nebo mam jit na operaci?dekuji,jsem kvuli tomu opravdu nestastna
Jednou jsem si koupil DeForte, ale vubec nazabral. Pred peti dny jsem si koupil Driclor, namazal jsem si ho zatim jen ctyrikrat, ale uz je videt ucinek. Driclor rozhodne doporucuju. Ruce se mi potili opravdu hodne, ale ted je to mnohem lepsi. Akorat se mi zda, ze by ho mohli prodavat ve vetsim mnozstvi. No ale uvidim, jak dlouho mi jeste vydrzi.
už asi přes rok se strašně potím.vyskoušela jsem rexonu activ,ale pocení se ještě zhoršilo.jestli máte někdo nějáké rady prosí napište.děkuju ahoj
Ahoj všichni... Potím se už asi přes rok. vyzkoušela jsem vážně snad všechno možný (včetně od kožního předepsaných roztoků). Byla jsem ze sebe docela zoufalá. Nejdřív jsem zkoušela Excipial... ten nempomohl... ale pozitivní na něm bylo, že po něm pot tolik nepáchl.. pak jsem zkoušela Driclor ... ten zabíral neuvěřitelně, ale bohužel jen první týden. Pak mě začala po apliakci pálit kůže. Řekla jsem si, že to přece vydržím, když mi to zabírá. Druhý den mi kůže úplně zrudla a začala se loupat... takže jestli se u někoho objeví podráždění hned to prosímvás vysaďte. Po pár neúspěšných pokusech jsem se vrátila k Excipialu... začal sice zabírat asi až po 3 týdnech, ale taky funguje.
ahojte, mam 23 rokov, nadmerne sa potim asi tak od 15 rokov. tiez som vyskusala, vsetko mozne ako deodoranty, vysetrenie stitnej zlazy, psychiatra a tiez samozrejme aj Driclor, ktory tu vsetci chvalia. mne zabral tak na tyzden a potom sa vsetko vratilo do starych kolaji, aj ked som ho dalej pouzivala. Pocula som, ze by mohla zabrat akupunktura. Ma s tym niekto skusenost? Musim sa priznat, ked vidim, kolko ludi ma rovnaky problem ako ja, tak sa mi trochu ulavilo. vacsinou je to problem dedicny, s ktorym sa naozaj neda asi nic robit a je zbytocne aby ste sa obmedzovali v aktivitach, ktore mate radi ako je sport, tanec atd. a budte si isti, ze najdete aj priatela, ktory bude tolerantny a chapavy. ludia si na to zvyknu, ze sa potite a dokonca vacsina si to ani nevsimne. verte mi :) majte sa pekne a teste sa zo zivota
Prosím poraďte mi někdo už jsem z toho zoufalá. Asi už od 10 let se mi potí ruce a nohy.je to opravdu nepříjeemný nejen pro mě ale i pro mé přátelé.A já se cítím taky trapně když je potřesu rukou a mám je úplně mokré.Není na to nějakej lék který by to vyléčil nebo operace?Vyzkoušela jsem Driclor. Možná mi trochu pomohl ale stejně mě toho nezbyví.Když ho nepoužívám začnou se mi zas potit.
Ahojky na poceni nohou by mohlo pomoct ponozky se stribrem ted v zime by to nemel byt problem a nebo taky citronovy spej
Ahoj,pouzivam Driclor pres pul roku.Fakt pomaha ale nedavno jsem si vsimla,ze mam v podpazdi po nem tmavy flek tak nevim co s tim a jestli se s tim da neco delat.Poradte mi prosim diky
Ahojky, mám už nějakou tu dobu problém s pocením a jsem z toho zoufalá, už jsem vyzkoušela snad všechny přípravky proti pocení. Myslíte že mi pomůže ten dricor? A dá se opravdu koupit v každé lékárně? Budu vám vděčná za každou radu. papapa
Používám Driclor asi měsíc a sem s ním moc spokojená protože vyřešil můj problém s pocením. Ale zároveň by mě zajímalo jestli používání tohoto přípravku není škodlivé? tady všude čtu že je zde riziko rakoviny kvůli aluminiu které obsahuje,nebo že se dělají tmavé fleky v podpaží. Když si driclor nanesu tak mě to také svědí a ted mě bolelo podpaží(druhý den) . proto se ptám zda je používání bezpečne? sice je to super že se nepotím ale zároven si nechci zničit zdraví, tak jak to teda je? předem moc děkuji za odpověď
Dobrý den, Chtěl jsem se zeptat, zda byste mi poradili s mým problémem týkajícím se nadměrného pocení. Již od puberty se nadměrně potím, dříve hlavně pod paží - tak do 20 let. Toto vcelku dobře ošetří tuhý deodorant. Pak ale se začalo objevovat více pocení celého těla. Když více sportuji (např. fotbal), tak mám totálně mokré věci. Ale to mě zase až tolik netrápí. Co je ale horší, tak je to co se týká práce: jsem zaměstnán jako referent obchodu v jedné firmě a čas od času prezentuji před jinými lidmi (zákazníky, kolegy) nějaké informace, prezentace. A je to zřejmě asi psychický problém dohromady s fyzickým, který má za následek to, že se někdy šíleně zapotím. Dokonce tak, že to ze mě doslova teče. A zalije se mi téměř celé tělo. Tělo se dá vyřešit relativně zamaskováním oblečení. Ne tak ale čelo a celá hlava - takřka plešatá :-). Což je hodně nepříjemné - to pocení. Někdy to nemusí být ani při prezentacích, ale i běžně na obědě s kolegy nebo s nějakou cizí osobou: když si třeba uvědomím, vštípím do mozku, že mě třeba někdo poslouchá, pozoruje. Samozřejmě v létě se to ještě násobí tím, že je horko normálně. Hodně jsem četl z Vašich přípravků o Dricloru,ale nikde už odpovědi na dříve položené otázky. Není škodlivý? Lze aplikovat i jinam než jen pod paže. (co hlava, tělo)? Prosím o info, kdo má s tímto zkušenosti a problém (popř. už ho nemá). díky. Pište prosím přímo na mail ([email protected]) J.Vogl
Dobrý den, přípravek Driclor nemá žádné vedlejší účinky. Jedná se o bezbarvou kapalinu, která obsahuje z větší části hliník. Tato látka je běžnou součástí všech preparátu proti pocení a z praxe vím, že "pacienti" používající tento přípravek, neměli vedlešjí následky. Sám tento přípravek používám a jsem velice spokojený.
Myslela jsem, že na celém světě se potím jen já, ale vidím, že je v tom se mnou spousta jiných lidí.Každopádně, je mi 24 let, s pocením mám problémy snad už od puberty, kdy jsem se seznamovala s mikinou přetaženou přes dlaň,protože ať je zima nebo léto, ruce mám pořád mokré. Asi před 2 lety jsem vyzkoušela Driclor, vydržel mi dlouho, nepoužívala jsem ho každý den, ale chtěla bych hlavně říct, že jak tak čtu zdejší články,tak nevím, jestli jste si přečetli návod, páč je tam uvedeno, že se nesmí používat na podrážděnou pokužku,což znamená, i po umytí vodou,což se mi zdá sice nelogické,páč se umývám každý den a nevím tedy, kdy bych ho měla používat, ale poté jsem Driclor začala používat ráno. Zpočátku nic, ale pak mi pomáhal, resp. bych řekla, že byl dobrý. Pak to bylo v normě, no ovšem teď se asi něco stalo a za den musím vyměnit tři trička, a to bavlněné,takže se cítím opravdu, ale opravdu nesvá, koupila jsem tedy Excipial, ten používám asi 3 týdnem, a zatím žádné změny, spíš naopak, ale to jde ruku v ruce s různými problémy, takže to na něj neházím. Každopádně, jestli chcete používat Driclor, páč ten fakt pomáhá, tedy z větší části, tak ho hlavně nepoužívejte, po sprchování.Jinak se mějte vesele
delala jsem ohledne tohoto tematu stranky, kde jsem psala i o operaci. Nejak mi nejde spustit diskuze a nejake odkazy, ale casem to snad napravim. I tak se tam doctete, co potrebuejete. www.poceni.wz.cz
Ahoj já se potím přímo nehorázně,strašně moc a to v podpaží...Je mi 14 a je to hrozný,když sem ve škole je to ještě horší...cítím se hrozně! Já vim,že je to spojené s pubertou,ale je to strašně..žádné kamarádky se tolik nepotí-žádná..Můžou si dovolit vyzívavé oblečení různých barev ale já NE!Snažím si kupovat bílé oblečení,aby to nebylo vidět!Kluci se o mě pořád baví,a žádný mě kvůli tomu nechce...vždycky se zpotím už cestou do školy,a pak v tom sem celý den.. :(( SEM STRAŠNĚ SMUTNÁ!! Zkusila sem několik deodorantů,antiperspirantů..prostě všechno možné..sem opravdu zoufalá!! POMOZTE MI!!
Ahojky všem co jste na tom stejně!!Ani jsem netušila že má tolik lidí stejný problém,myslela jsem si že jsem na tom tak blbě jen já:-)Začala jsem se potit v 16.ti letech ale fakt příšerně-během hodiny jsem dokázala mit fleky až 5 cm pod podpažím..fakt hrůza.Svěřila jsem se tehdy ještě dětské lékařce,která mi řekla že je to pubertou a že mě to přejde.Bohužel-dnes je mi 25 let,mám 3 leté dítě,pořád čekám kdy mě ta puberta opustí,ale pořád nic,sice se potím o malinko méně než tehdy ale i dnes mám celý den mokrá kola v podpaží,je to hrůza,jsem jinak zdravá,vážím 52kg,vyzkoušela jsem proti pocení snad celý sortiment drogerie ale nic nepomohlo,deodorant nebo antiperspirant mi pomůže jen v tom,že nepáchnu potem,ale jeho tvorba se nijak nesníží..pěkně mě štve že když si člověk pak nedá pozor na to co má na sobě vypadá jak neandrtálec,který v dnešní moderní době nezná deodorant.Dokonce se mi jednou stalo že mě jedna nepříliš inteligentní žena upozornila na to jaké že to mokro mám v podpaží.Tehdy mi bylo opravdu trapně,jistě si to všichni dokážete představit nebo jste to možná zažili.A proto bych chtěla říct všem těm štastlivcům,kteří tímto problémem netrpí-neposmívejte se nám!!!Ne vždy musí být člověk se zpoceným podpažím čuně bez hygienických návyků,ale může to být člověk pro kterého je to opravdu problém a trápí ho to.No a já jsem se dočetla o 7 denní kůře od Vichy-prý je dobrá a mín agresivní než Driclor,pak napíšu jak jsem na tom.Pa pa lidičky..Bojujte!!
Ahoj všichni, díky týhle diskuzi jsem si Driclor koupil a musím říct, že po 1. dnu úplně super. Doporučuju všem!
Ahojky, jsem moc ráda, že jsme narazila zrovna na vás..Máme stejný problém!! Taky už vůbec nevím co má dělat!! Strašně se za ty kola pod paí stydím, a proto musím mt ve škole-i když mi je teplo mikinu nebo svetr, aby kola na tričko nebyla tak vidět, tkž si třeba nové tričko tak neužiji:(Moc mě to trápí... Svěřila jsem se mamce ale ta mi řekla, že je to puberta.. Já ale vím, že to ádná puberta není, ptž to žádná z mýh kamarádek nemá... Potím se tak už asi od 11let...Teď je mi 16....5 let žiju s tím, že to zmizí, ale pořád nic... prosím napiště mi na mejl [email protected] pokud víte o něčem co to alespoň na chvíli zastaví.... Děkuji mooooc...Mějte se paaaa
Ahojte,tak včera jsem si koupila driclor, a už dnes začal účinkovat a já se nepotím...sice jeste malé flíčky byly, ale je to mnohem lepší než před tím.. a zítra už by to moho být v suchu:) Tkž kdo ještě váha, ať určitě vyzkouší, ptž je to zázrak:)....mějte se paa
Nejlepší proti pocení -a to pro všechny- je Driclor-je fakt úžasný můžu dělat cokoliv a nikdy se ani trochu nezapotím...je ale docela drahý - 200,-kč 20ml
Asi pred rokem jsem se zacala nadmerne potit v podpazi.Nechapu proc tak najednou,do te doby jsem s tim nemela nejmensi problemy.Je mi 26 let,nekourim,nepiju,zdrave jim,netrpim nadvahou,tak kde je problem.Pripadam si dost hloupe,jelikoz kvuli tomuto problemu musim nosit pouze cerne nebo bile obleceni.Je to velice neprijemne,stydim se vyjit na ulici,do spolecnosti jdu s hruzou.Mohl by mi nekdo poradit,jak se poceni zbavit,pokud to vubec jde?Udelam proto cokoliv.Dekuju mnohokrat.
Je mi 15 let a od začátku školního roku se hrozně potím v podpaží. Jak je ale možné, že jen ve škole? Mám pocit že tolik se ani nepotím v tělocviku. Psali ste tu o nějakém přípravku od Vichy. Jak se to jmeuje a pomáhá to? Prosím poraďte, jsem z toho hrozně nešťastná
je mi teprve 14 a už se potím jak.... Použila jsem sskoro všechny přídavky proti pocení ale vždycky s tejně NEPOMOHLO.Navím co mám dělat štitnu žlázu mám v poho.pomozte mi prosím napište mi nějakou radu na email [email protected] PROSÍM A PŘEDEM DĚKUJI
Lidi vy jste blázni,koupila jsem si driclor,používala ho asi týden a tak vypálenou pokožku pdopaží jsem ještě neměla,nemohla jsem ani řpipažit z toho jak byla spálená a ty červené kruhy,hned jak jsem driclor nanesla myslela jsem že umřu...
Ahojky. Jsem fakt ráda, že jsem našla tuhle diskuzi. Taky mám problémy jako vy a taky jsem si myslela, že jsem snad jediná a taky můj šatník obsahuje pouze černou a bílou... Koupila jsem si v quelle potní vložky, ale dají se používat jen do mikiny nebo třeba saka... Asi před 2ma měsíci jsem si koupila Vichy (7mi denní kůru proti pocení), ale nedoporučuju - je hodně voňavá (hodně moc) a vůbec to nepomohlo. Dneska frčím do lékárny pro ten Driclor, tak vám pak napíšu jestli to opravdu pomáhá.
Tak jsem to včera vyzkoušla. V noci to vubec nepálelo ani nesvědilo. Ráno jsem to spláchla, použila deodorant vzala si snad poprvné do práce šedou halenku na které je vždycky všechno hned vidět a doteď nemám mokrý ani milimetr. Doufam, že to nezakřiknu:-)
dobry den trpim nadměrným pocením na prdeli(zadnici) chtel bych se zeptat jak se proti temu branit . diky porad te prosim
asi pred pul rokem jsem se zacala nadmerne potit v podpazi.nejdriv to bylo jen pri vypjatych situacich,ale ted nemuzu jit do skoly bez toho aniz by se mi udelaly obrovsky kruhy v podpazi! vyzkousela jsem kde co a nic nepomohlo.myslim si , ze je to hlavne z psychickyho duvodu.nevite nekdo jak to resit?jsem z toho zoufala.diky
Ahoj vsichni co se poti, ja jsem jedna z Vas. Je mi 27 let a potim se uz od puberty. Pred rokem jsem poprve vyzkousela Driclor. Zabral prvni ctyri dny na 100%. Mela jsem velke bolesti, paleni a po umyti svedeni. Pak se poceni vratilo, ale bylo to tak o 50% lepsi nez pred Driclorem. Driclor pouzivam dal. Uz to vubec neboli, obcas trochu svedi. Potim se, ale uz ne jako driv. Jedno baleni mi vydrzelo cely rok. Nevzdavejte to a hledejte dal. Ja taky porad hledam.
Vsem doporucuji pripravek DRICLOR-stoji okolo 200,- a hned po prvni aplikaci se stal zazrak a ja se vubec nepotim-zadne kruhy v podpazi.
Ahojte všichni, vidím že všichni máme úplně stejný problém. Já už si taky nevím rady, pořád si říkám jak je možné, že někdy je vše v pořádku a najednou... nejhorší je, že okolí to nechápe a jen se dívají, no a já si potom připadám jako špindíra. Můžu se ale mít klidně x krát denně a žádný učel to nemá. Ten DRICLOR jsem taky zkusila ale je to dá se říct stejné, potom jsem zjistila že mám štítnou žlázu, dostala jsem léky, naivně jsem si myslela že mi to alespoň malinko pomůže, taky nic. Teď jsem někde slyšela že je dobrý zinek, beru ho asi týden, ale taky žádná změna. Poslední věc o které jsem slyšela, je teď to řeknu hodně laicky umrtvení potní žlázy. Provádí se to někde v Brně, je potřeba to několikrát opakovat, ale snad by to mělo pomoct. Prosím kdo o tomto alespoň malinko ví, dejte mi vědět. Mějte se
Ahoj všem a díky za vaše příspěvky. Konečně jsem se dokopala a chci s nadměrným pocením začít něco dělat, krom nošení 2 vrstev, aby to neprosáklo. Tato debata je fakt super, ale přiznávám, že mě trochu zklamalo řešení (totiž, že pořádně žádné není). Jedinou radu, kterou mám je nošení triček bez rukávu se všitou podprsenkou (pro ženy:o), to je jediné oblečení, ve kterém se cítím fakt dobře a v podpaží není nic vidět, pže ta první vrstva to vsákne. Přeji všem úspěch v boji s potem!!
Ahoj všichni, chci vám poděkovat za diskusi, která je fakt super. Možná je to diskuse žen, tak teď přidám něco od mužů. Mám stejný problém jako všichni a to je, nadměrné pocení v podpaží. Myslel jsem, že to pomůže mnoho triček pod košilí, ale ne!! Dočetl jsem se a vyzkoušel použít DRICLOR a můžu říct, že jsem si na druhý den myslel, že se stal zázrak. A on se skutečně stal. Teď můžu nosit tmavé košile, trička, potit se v tomhle krásném počasí a nemám kruhy v podpaží. Byl jsem dost nervózní a teď je to fuč!!!!! Jelikož mám velmi citlivou pokožku, použil jsem Driclor ob den a je to super. Není potřeba ho používat každý den. Hlavně to chce trpělivost, pokud to nezabere okamžitě.Zprvu to jemně svědí, ale dá se to vydržet. Stačí ho nanést jemně! Teď to aplikuji cca 1x/3dny. Myslím, že je lepší investovat cca 200Kč, než si zničit oblíbené prádlo! Držím všem palce a přeji mnoho chvil bez pocení :o). L
Zdravim všechny, ani sem netušil až do teď, že je tolik lidi co maji stejne problemy. Četl jsem víc diskuzí a zjistil jsem že Driclor působí asi individuálně, ale většina tvrdí, že to zabírá. Takže jsem se rozhodl a zítra jdu pro nej tak mi držte palce!!!
Joooooooo super tak ten DRICLOR používám týden obden a sem bez problémů je to fakt zázrak. Hned po druhým použití sem se nezpotil. To svědění jsem cítil jenom při prvním použití a nebylo to nic strašnýho. Vřele všem doporučuju!
Ahoj lidi, díky za příspěvky. Jsem překvapená, že problémy s nadměrným pocením v podpaždí nemám jen já. Vyzkoušela jsem vše, co se dá koupit v drogerii, ale nic mi nepomohlo. Nosím dvoujtou vrstvu oblečení a bojím se letního období, kdy se nosí pouze trička. Jakmile přijdu do práce, začínám se ihned potit a mám vypocená kola v podpaždí. Vypadá to příšerně a člověk si připadá jako špindíra. Ihned si dojdu koupit Driclor a vyzkouším ho. Jak jsem se dočetla, tak sice zabírá individuálně, ale nemám co ztratit. Maximálně 200,--Kč.
Ahoj, všude se dočítám název Driclor a dočítám se samých kladných reakcí. No z vlastní zkušenosti vám mohu říct, že teď, když je venku krásně, chodím ve svetru, protože mi propocené kruhy v pod paží opravdu vadí, a nejhorší je, že jsem si koupila naprosto nádherné šaty, nakterých jde opravdu drsně vidět, že se hodně potím. Koupila jsem si od Vichi 7-denní kůru prroti pocení a mohu říct, že to skoro vůbec nepomohlo- tedy vůbec, a to jsem právě od toho čekala něco extra když je to vichi, no nicf no:(...zkusím si koupit ten Driclor a uvidím. Už jssem objednána na endokrynologii (št.žláza), protože to pocení může být i od toho:(
Ahoj lidičky, tak by mě zajímalo jestli ten Driclor je takovej zázrak nebo ne, protože na několika jiných fórech tvrdí, že po použití např. v podpaží se po nějaké době začne člověk daleko více potit na jiných místech. Tak nevím jestli to risknout nebo raději ne. Já třeba hned po koupeli sednu k televizi, v pokoji příjemných 20°C a neuběhne snad ani minuta a už mě stíkají kapky z podpaží. A to sem třeba úplně psychicky v klidu, žádnou činnost nedělám a ještě mám sundaný triko. Tak už vážně nevím. Zkusit driclor bo ne?
ahoj lidi, jsem ráda, že nejsem jediná, co trpí nadměrným pocením, u mě nejde o podpaždí, ale o dlaně a chodidla, chvílema se mi z toho chce opravdu brečet, kvůli tomu jsem ani nechodila do tanečních, protože představa, že bych se s někým musela při tanci držet za ruce mě děsila..už jsem vyzkoušela snad všechno, byla jsem u doktora kvůli štítné žláze, tam mi nic nezjistili, taky piju různý čaje atd..nic nepomáhá a já jsem zoufalá..chci zkusit tu operaci, nemáte někdo zkušenosti???je to sice dost peněz, ale já bych to do toho dala, takhle se cejtím trapně, když si mám s někým podat ruku atd..prosím poraďte!!!!
Ahojky, teda to koukam kolik lidi se poti,ja v okoli nekoho takovyh neznam tak jsme si rikala,ze jsem divna jenom ja!podle vsech rad tady zkusim ten Driclor a navic asi tu stitnou zlazu a nejspis asi i vysetreni u psychiatra, protoze se mi zda,ze s psychikou to ma spojitost velkou, ja se treba spotim kdyz jsem v prostredi hodne cizich lidi a natoz abych pred vsema mela mluvit, to je des.No mozna ze je muj problem spojeny se Socialni fobii, a nebo jsem proste jenom nervozni z toho ze se zase spotim. Mohla by mi nekdo poradit,jak to vidite vy?Predem dik [email protected]
Ahojky. Tak do předvčerejška jsem si také myslela,že jsem jediná s tímhle problémem.Potím se už od 15let, tudíž 5 let, každý den,za jakéhokoliv počasí,jakékoliv situace..prostě pořád.Od doby,co jsem ráno vstala a večer si šla lehnout. Kupodivu když jsem se dostala do klidové polohy(spánek),jakoby to přestalo, tudíž taky mám pocit, že by to mohlo být stresové,ale je o tom spoustu spekulací a tudíž nevím,co je hlavní příčina. Dala jsem na rady a zkusila si koupit ten DRICLOR. Včera jsem si ho dala na noc a opravdu, dnes ani kapka. Mám pocit, že jsem nový člověk. Ten bez kruhů v podpaží a nebo jako jediný blázen v létě v mikině. Doufám, že to také někomu pomůže. Držím pěsti.
Ahoj. Mela jsem velky problem s pocenim v podpazi,ale uz ho nema vcera jsem si koupila v lekarne driclor a je po problemu.Nikdy bych neverila,ze mi neco pomuze! Nemohla jsem nosit prilehave tricka a citila jsem se strastne.Uz jeden den po pouziti mam perfektni vysledek nepotim se! a oto de ne?Doporucuji vsem kteri maji stejny problem jako ja.
Dobrý den všem, zhruba před rokem jsme měla stejné potíže jako někteří z vás ... poté jsem si našla na internetu informace o přípravku jménem Driclor obsahující antioxidanty (kolem 200 kč), zakoupila a je po problému s nepříjemným pocením!! Dříve jsem nosila pouze tmavé nebo bílé oblečení, aby nebylo nic videt, moc jsem se styděla....ale nešlo s tím nic dělat, byla jsem z toho nešťastná...už jsem dokonce přemýšlela o extrakci žláz - ale to už je moc, do toho se raději nepoštějte. Zkuste nejpúrve DRICLOR!! Mě moc moc pomohl Je dostupný v lékárně, vypadá to jako deodorant s kuličkou, pečlivě přečtěte pokyny k aplikaci....po natření malinko štípe,ale to vydržíte - stojí to za to. Již po prvním užití cítíte VÝZNAMNÝ rozdíl!!Užívám ho již rok a jsem maximálně spokojená, s hyperhydrosou člověk nic nenandělá....může to souviset s nervovýn systémeme, imunitou, psychikou anebo s tím jak se stravujete.....ale Driclor opravdu pomůže
Přidat nový komentář