Jak tak čtu tady tu dlouhatánskou diskuzi, nedá mi to, abych nenapsala i svou zkušenost. Trápilo mě nadměrné pocení v oblasti podpaží, nevěděla jsem, co s tím..vyzkoušela jsem různé druhy antiperspirantů a napomohly akorát k tomu, že zpocená látka trička nesmrděla, ale šlo zpocení vidět..nosila jsem stále tílka, obávala jsem se vzít si triko s rukávem a záviděla holkám, které si vzaly takový materiál trika, který jsem věděla, že bych hned propotila. Možná je to pocení v genech, stejný problém má i brácha a ten se první informoval o léčbě nadměrného pocení botoxem. Ceny botoxu jsou různé, nicméně je lepší si připlatit, jelikož za výrazně levnými chemikáliemi se mohou skrývat dost zředěný botox, který po aplikaci nevydrží v těle půl roku až 3/4 roku, ale méně. Podstoupila jsem zákrok(cca 10min samotná aplikace injekční stříkačkou do podpaží) včera, takže jsem zvědavá na výsledek, nicméně už dnes jsem měla pocit, že se pocení výrazně zredukovalo na minimum a to jsem měla příležitost se potit :) tak já se na diskuzi zase ozvu, má to pořádně účinkovat do týdne!! Tak ted akorát nemám 2-3 dny(raději ty 3dny) sportovat, saunovat, solárkovat, holit se v podpaží a co nejméně se dotýkat těchto partií. A uvidíme..snad to pomůže a kdyby ano, sem ochotna za lepší a bezstarostnější život, který by mi tímto nastal, platit 10 000 každých 3/4 roku. Platila jsem celkem 10 300 - s registrací a konzultací.
Přidat nový komentář