tak ahoj nekuřáci
vidím tu mnoho nových jmen a je také pravda, že jsem již hodně starý přispěvatel na tomto fóru, který nějak vypadl, trochu zradil, ale nezapomíná a navíc situace ho dohnala zase se ohlásit
tímto odpovídám na příspěvky :
22. října 2013, 13:44:01 megan
Končo, tak ten telefon na Ládíka už nepotřebuju, našel jsem ho na netu.
Hele, je to nějaký divný.
S Ládíkem se něco muselo stát, páč je pořád nedostupný na mobilu, pevná linka neexistuje a na maily mi nereaguje. Nevím, co se stalo
Odpo : je snad vysvětleno, něco jako přechod do ilegality, pevná linka to je již zastaralý přežitek, mailové adresy se také občas mění atd.
22. října 2013, 19:48:38 Ivča
Ládík se tady opravdu už hodně dlouho neukázal. Doufejme ale, že to je planý poplach a je v pohodě se svýma dvěma až čtyřma tyčkama a snad se ozve.
Odpo : ozývám se a hned se i kaji (za to, že jsem zparchantěl a nějak nečetl a nepsal, ale ty 4držím již třetí rok a jde to)
A dnešní večer mě přesvědčil, že se musím znovu podívat na diskuzi a zase něco napsat
ikdyž jsem již psal viz Ládík 22. října 2013, 21:17:40 i s 2poděkováními
zdravím všechny nekuřáky, ať již stálice či právě bojující.
ale asi se to nějak přehlédlo
ale opomenout a neodepsat nekuřákům se nevyplácí viz. můj dnešní večer
Jen si to představte - večer, den voleb, v telce nic, 21hodina se blíží, poklidné klimbání v křesle, městská policie na zvonku, motor auta v chodu, celé sídliště v oknech a na balkonech a na balkonu rozespalý důchodový drobeček , 130kg Ládík ve slipech, poslušně potvrzuje své jméno jako hledaného a blekotá, že určitě se ozve na telefon pana....Megana a nebo na nekuřáckou diskuzi a bude neustále dostupný na příjmu.
Když jsem se trochu dostal do reálu a mohl začít přemýšlet (poznámka - jsem dosu netrestán a i body mám dosud všechny) , hned mě začla bolet pravá zvětšená ledvina, která mi nastydla na mém předposledním sklípkovém nekuřáckém srazu, kdy mě ten samý Megan jako navštěvu uložil na zem ve vchodě do chaty - to předesílám , že bohuže jsem abstinent a ještě jsem byl i motorizovaný.
Lidi to byly doby. Paráda. Stále vzpomínám. Jen ta odvaha, když nejsem zrovna čistej (ale ta čtyřka se snad dá tolerovat) psát na diskuzi nekuřáků se vytratila, ikdyž na druhou stranu jsem přestával bez Cháčka.
Ale lidi dobrý. Teď musím zbystřit a pozdravit staré známé....hlavně Konči, samo, že i Megan (hlavně nechci na služebnu), Friduč....nikde nevidím, že by tu psala...že by zase do toho spadla (nebo vyjde další díl Králíkové ???), Ivča, Irenka , Miloš, Standa z vedlejší ,uff, uff, no prostě všechny
A už končím, fakt ještě napíši.
A kdo jede na sraz, hodně pohody, vždyť se na tu kolaudaci u Megana čekalo tolik let. Hezké bydlení
Přidat nový komentář