Zdravím všechny lidičky, co chtějí nebo se jen snaží přestat. Nekouřila jsem asi 40 dní, pak dcera rodila, no zkrátka jsem to posrala, nebylo to jednoduchý... už jsem psala... vyžebrala jsem si cígo od pubertáka, zatímco byla na kontrole, kouřila s větrem, abych nesmrděla a scháněla automat na kafe, abych to vykloktala a malá nic nepoznala, no říkala jsem si, že su trhlá ve svým věku... ted má malej 5 měsícú a já nekouřím 39.den. Není to jednoduchý, mám sny, že mám krabičku ale nikdy si nezapálím. Až budu jednou bohatá, budu kouřit. Nevadí mě práce, nevadí mě, když si dám vínečko, ale vidím sluníčko a balkon a je to zpátky!!!! Nechci vám tady všem kazit moráůlku, ale já to tak cítím. Vy všichni jste tak statteční, silní, bojujete jak můžete, i na jaře jsem díky vám skoro 2 měsíce nekouřila... jste skvělí! držím všem palce, i sobě... A mám jedno ponaučení od kolegy z práce - přestal kouřit, ale když si dal o víkendu pivo nebo víno, měl chutě... nechtěl nikotýn, tak si zabalil do dutinek koření, co měl, oregano a bazalku. Uspokojilo ho to, ani nedokouřil... třeba je to řešení... Ted už úspěšně měsíc nekouří a to i když si něco popije!!!! Všem hodně síly a pevné vůle a zvláštní pozdrav Konči, která mě moc moc pomohla... zase se ozvu, a vy se nedejte!!! Normální je nekouřit! Jo a ještě něco, co nekouřím, mám jiný problém!!!!!!! Vybrala jsem si parfém, který mě voní, a řeším, jestli vydrží víc toaletka nebo parfém.voda, no jsou to starosti.... Prodavačka říkala něco jiného, než píše net... Ale když nechci smrdět, řeším vůně. A těch tedy je! Ale už jsem se tedy rozepsala, takže všem držím palce, není to jednoduchý, a brzy pa!!
Přidat nový komentář