Pro mnoho párů se cesta k rodičovství mění v trnitou stezku plnou zklamání a nejistoty. Neplodnost se stává stále palčivějším problémem, který zasahuje miliony lidí po celém světě. Proto se od 20. do 26. dubna koná Týden povědomí o neplodnosti, jehož cílem je nabídnout pomocnou ruku a šířit osvětu o této citlivé problematice.
Ahááá, tak už je mi to jasné. S Marjou a Monou se známe osobně z nekuřáckých srazů. Chuť na cígo nemám, ani si nevzpomenu, cíga mi děsně páchnou a už bych si nezapálila - ani těsně před svou smrtí. Porušila jsem jednou přesně 60 den odvykačky, když jsme se dozvěděli, že chudák tchýně má raka na játrech a už není pomoci. To jsme se s mužem opili, já vyškemrala několik cigár a znovu se smířila s tím, že další pokus mi opět nevyšel. Ráno klasika kávička v kuchyni a hned ven na cigárko, jenže jak jsem ucítila ten smrad, tak jsem cígo zahodila a letěla vyhodit kávičku do WC, tak tak že jsem to stihla :-) Nyní si užívám voňavého života a musím říct, že je mnohem lepší!!!!
Přidat nový komentář