Asentru beru skoro pul roku kvuli panicke poruse, zacal jsem na 50 mg a po tydnu mi lekarka predepsala 100 MG pulka max. dávky). první tyden jsem ji užíval společnš s Neurolem 0,5 rano a 0,5 vecer abych mohl spat a "zabil" vedlejsi ucinky. Po cca mesici se ataka objevila asi 2x, Neurol jsem bral jen 0,25 na noc kvůli nespavosti kterou mi Asentra zpusobovala, sem tam pri nejakych vetsich nervech ve skole sem tam neurol, ale po psychicke strance jsem jako vymeneny. Zdá se mi, že jsem na tom lip nez zacaly ataky. Jedine vedlejsi ucinky jsou nespavost (polospanek, caste buzeni behem noci a potom ospalost přes den. Dávku beru ráno,celkem behem 2 hodin nakopne, pri najezdu mi zacne jen lehce busit srdce a objevuje se mensi napeti, ale nic hrozneho a za chvili to zmizi. Hlavni problem byla moje nechut k sexu (cetl jsem jeden clanek o vojakovi ktery behem rocni mise v Iráku užíval 200 mg, tedy maximálmí dávku a za celou dobu neme vubec chut na zenu a rikal ze by se mela davat mnichum. Trochu mi obcas stavy pripadaji jako na extázi,ale spis takove ty vedlejsi ucinky jako zatínání zubů nebo klepání nohou. Mimochodem extaze a antidepresiva jsou smrtelná kombinace-vyvojalí tzv, serotoninový syndrom, který nejde zastavit žádnou protilátkou, takže pozor!!! Po 3 měsících užívání 100 mg jsem si pořád přpipadalhrozně aktivní jako nafrcenej, tak jsem si davku zacal snizovat o 12,5 MG za 14 dní a teď jsem na 75 mg, doktorka o tom neví a jeste mi zvysila davku na 150 mg. moje cut na sex stoupla a ataky taky žádné, vždycky snížím tech 14 dni cekam jestli je vse OK, chtel bych se dostat na 50 mg. Jinak na spani jsem dostal hypnogen což mi přijde jako hroznej dryják. Tak misti nej beru neurol 1/2 tablety 0,25 na noc a i tahle miniaturni, buvhi jestli jeste ucinna davka mi zaruci ze spim jako miminko. Jinak co se týče alkoholu, tak bych určitě během prvních dvou měsíců doporučoval se mu uplne vyhybat,zkusil jsem a stacilo, vypadky pameti po 3 pivech nasrot a rano nazanaky ataky. ted uz se kolikrat opiju treba fakt moc (piva panaky) ale da se toa ranni kocovinu vyresi neurol. Snazim se ale takovym akcim vyhybat. Jsem rad ze jsem se z toho sileneho obdobi dostal a nechci to pokoušet. Každopádně mi Asentra moc pomohla a ze zacatku doporucuju si nechat napsat Neurol nebo podobnz oblbovak ktery vedlejsi ucinky nastupu Asentry tlumi a da sa aspon jak takz fungovat.
Přidat nový komentář