Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
slíbené info ohledně mé operace polypů. operace byla 20.4. velmi náročná, protože jsem ji odkládala dlouhé roky. Tady už žádný laser nebyl nic platný, pouze v závěru zákroku. Operované jsem měla lícní i čelní dutiny kam až sahá mozek. Operace trvala 1,5 hod. Pobyt v nemocnici týden s každodenním ošetřením lékaře a nekonečným proplachováním Vincentkou. Po propuštění neschopenka minimálně na 14 dní. Antibiotika. Bohužel se mi i přes veškerou péči vytvořil menší zánět, tak ještě beru lék, ale ne antibiotikum a sprey. Je to už, ale u mne teprve 1,5 měsíce od operace a musím říct, že nejsem úplně O.K. ale nemusím používat nosní kapky, cítím a dýchám po letech nosem, nedusím se, nebojím se vyjít z domu bez nosních kapek. Doktor mě ujistil, že ještě měsíc a bude mi fajn, ale to už mi je i teď pokud se šetřím a nechovám se jako když jsem byla na jen na nějaké injekci či u dentisty. Věřte, že nic nezískáte tím, že se snažíte polypy statečně zvládat. Možná to platí u jiných nemocí, ale tady nemůžeme vyhrát jinak než operativním zásahem a pak podle názoru každého z nás třeba najít dobrého homeopata, aby se už dále polypy netvořily. I tady platí hlavně včas...pa pa hezký den a hodně zdravíčka všem
Přidat nový komentář