Křečové žíly neboli varixy trápí až 40 procent žen a 20 procent mužů. Z 90 procent jsou dědičné, objevit se ale mohou v souvislosti s hormonálními změnami, špatným životním stylem nebo věkem. Existuje několik rad, jak křečovým žílám předcházet. Mezi méně známé patří žilní gymnastika.
Když to tak čtu, jímá mě HRŮZA.... mě bolí lokty "teprve" 2 měsíce... samozřejmě z přetížení - jsem trenérka, takže nemůžu ruce vyřadit "z činnosti". Tak přidám alespoň svou zkušenost. Lokty souvisí s dráhou žlučníku a jater, zkusila jsem posílit jejich činnost, přidala jsem kloubní výživu hlavně glucosamin, na lokty jsem aplikovala baňky a také včelí žihadlo. Vše MĚLO efekt, ale při dalším přetížení se opět bolest vrací, takže věřím, že ty naše bolavé packy chtějí opravdu hlavně dlouhodobější KLID !!!. A jsme v začarovaném kruhu, kdo si může dnes dovolit např. 2-3 měsíce nepoužívat ruce a vynechat práci???? Moc povzbudivý tento můj příspěvek není..... Až někdo budete mít pozitivnější zkušenost, dejte prosím vědět.
Přidat nový komentář