Jo dnes jsem byl na vyšetřeni EMG v 11.15 hod.Vyšetření levé nohy,dá se vydržet celkem v pohodě,je to nepříjemné,ležím na břiše, ani nevidím co mě dělají,bolest zvladatelná.Ovšem stejně, jak před rokem,nyní je večer,noha nateklá a bolí od vyšetření víc a víc,už jsem uvažoval o pohotovosti.
Problém,ale mám jinde,před lety údajně natržený sval,opakované vyšetření v pohodě,cévy,žíly,také,ultrazvuk lehké srůsty svalu,nic zásadního,bolesti po zátěži v klidu.Rozhodně mě nikdo nepřesvědčí,že již podruhé po vyšetření EMG prudké zhoršení stavu na dlouhou dobu a hlavně,při příchodu půl roku v pohodě bez potíží zní závěr lékaře akutní stav a opravdu, ten stav akutní je.Zajímalo by mě,jak mohu mít akutní stav několik let,lekař hodnoty vyšetření nedokáže vysvětlit,změna stavu po vyšetření.Odhaduji,že tkáň poškozená sotva zregenerovaná rozhodně nedobře reaguje na vyšetření a po prvním prudkém stažení svalu proudem ,jsem zas tam,kde jsem byl.Nestěžuji si,chodím,je to diskuzi a ne o povrhování názorů lidí,jak čtu příspěvky.Potíž,vidím v lidech,dosesu žádanku,lekař se začne ptát v polovině vyšetření,čekárna plná a jde to jak na páse.Neurolog mrkne na výsledky,řekne dobrý,nic tam téměř nemáte,kdybych neďelal sám na sebe,tak mě označí za simulanta,jenže do důchodu 15 let,nohy jen dvě a vyšetření EMG v mém případě prostě opravdu výborná věc.Pojistka,kterou mám 20 let,taky na nic,jelikož,mám akutní stav.Dnes dobrá informace asi mě v té noze pořad něco praská,nebo je to od zad.Přeji všem hodně zdraví o nic jiněho nejde.
Přidat nový komentář