Vážení, je mi 56 let a vitiligo mám od 8 let. Jako dítě jsem si s tím užil hotové peklo, protože děti vám dají pocítit každou odlišnost. S léčením vitiliga mám svoje zkušenosti. VITILIGO NEJDE LÉČIT !!!!! Buďto máte to štěstí, že se vám váš organismus sám postará o vyléčení se, to znamená, že se opraví nějaká chyba v genech, nebo se uzdraví orgán, který vyrábí pigment, nebo zkrátka budete flekatí a ti kteří mají to větší štěstí - bílí. Pokud se dáte na léčbu vitiliga cestou léčení, dejte si obrovský pozor na to , co polknete. Ze samého neštěstí jste ochotní polknout cokoliv, co vám kdo doporučí a dostanete se do ještě větších problémů, protože si odrovnáte např. játra. Nedejte na žádné šamany a zázračné léčitele. Já jsem užíval jako dítě MELADININ a dodnes to cítím na zdravotních problémech. Jediné co existuje a to je moje rada, je vyhýbat se slunku, neopalovat se a najít si dobré kosmetické studio, které má lékařský dohled, tj. se zárukou a nechat si namíchat BĚLÍCÍ KRÉM. Ten vám dopomůže, alespoň mně pomohl, že běhěm cca 2 let jsem zbělel prakticky celý. Nepomůžou žádné vodičky a serepetičky. Ještě jednou vás důrazně varuji před šamany, léčiteli, různými prášky a vodičkami!!!!!!!!! Tahají z vás jen peníze, zneužívají vašeho neštěstí a mnohdy vám ublíží na zdraví a to NEVRATNĚ. Vitiligo je dědičné onemocnění a snad nám jednou pomůžou genetičtí inženýři, nebo lidé schopni změnit DNH. Mám dvě děti, u kterých se zatím vitiligo neprojevilo, ale bojím se jestli se neprojeví u vnuků. Nepřál bych jim to.Přeji vám všem, hodně štěstí v životě a dobrou náladu. Mít vitiligo je boj s blbci v okolí a svou psychykou. Jak již někdo napsal v předchozích příspěvcích, mít lupenku, hrb, jedno oko níž, být hluchý, slepý, nebo na vozíčku , je daleko horší. Váš Vladimír
Přidat nový komentář