ahoj, ja jsem zacala vysadila před měsícem. A celý měsíc je to děsný. MImo to, že jsem pociťovala první dva týdny strašný nutkání si vzít něco- hlanvě ta představa, že si to vezmu a celý stavy napětí vymizí, to bylo nejhorší. Manželovi jsem doma dělala scény, první dva týdny tak 3x do týdne, teď jsem udělala další až po 14 dní. Jako je to děs. Návaly směsice pocitů, hrozný. Po 14 dnech bez jsem šla k mému Mudrovi a on říkal,ž e je to normální a že to nějakej čas potrvá. Dala jsem si kontrolu za měsíc.- Jako příjde mi, že jsem se trochu uklidnila, ale teĎ se třeba divím, že jsem zase udělala scénu. Připadám si hrozně nevyspytatelná...Je to děsný. Jako začaly mě i věci těšit, ale najednou dneska - buch, scéna zbytečná. Hrozně se stydím, ale říkám si, že jestli je to proces k uzdravení, tak to zvládnu. Jeslti jsem dokázala být 14 dní dobrá, tak si říkám, že to není návrat k horšímu, ale prostě se to zlepšuje. Ze snižování z 40 mg cipralexu až na 5 mg mám zkušenost zakovou, že to chce prostě čas na adaptaci. Úplně si vždycky zvyknu až tak za půl roku. Jako spíš se divím, že jsem byla prostě těch 14 dní relativně dobrá (říkám relativně, protože je fakt, že jsem se třeba míŇ smála a míŇ vnímala každodenní maličké radosti dne)...Sama vím, že to bude dobrý. I u Tebe to bude dobrý. U nás doma mi moc nevěří, že to zvládnu, tak se na mě dívají tak všelijak, jenže fakt je, že když mi můj doktor věří, tak to něco znamená. Protože si říkám, že to tomu prostě doma nikdo nerozumí. Jen jsem zvědavá, jestli to manžel vydrží. Prostě si říkám, že jestli chce být se mnou,tak mu nic jiného nezbyde a mě nezbyde nic jiného, než každý den pomaloučku a pomaloučku směřovat k uzdravení. Jako je fakt, že zamykám max 2, na smrt nemyslím a přehnaně se bojím jen věcí, který prostě jsou zatím reálný, a ty návaly emocí, z kterýma se musím srovnávat, to prostě snad jednou vymizí. Chjo. kdybych měla kouzelnej prsten, tak bych si přála, aby tohle šlo rychle. Ale kdyby to šlo rychle,tak přece by to nebylo pořádně, ne?
tak zatím.Jdu něco dělat.
Přidat nový komentář