Ufff,vas tady je,co maji stejne problemy ,jako ja...teda ja uz je nemam!Jsem 16-ty den po operaci krcni patere,a uz je opet dobre!
Jsem po autohavarii(29,11)zlomenina zeber,a totalni nehybnost leve ruky,kterou jsem si do sanity nesla jako cizi a tezke zavazadlo!Na diagnozu "ASI" zlomena ruka,jsem v bolestech nereagovala,ovsem slysim ji do ted!Udelali RTG zeber(7-11zlomene),a ramene,ale rameno bylo ok,tak se nic nedelo,a mne po 4 dnech pustily z Kladenske nemocnice domu,ze musim cekat,az zebra za 2-3mes.srostou!!Leva ruka bez hybnosti,palec necitila,nic neudrzela,prestala jsem otacet hlavou a bolesti krc.patere se stupnovali,a ja jen slysela,ze musim cvicit!Nejsem doktor,ale bylo jasny,ze je neco spatne a vyhledala neurologa,ten mne poslal na EMG(termin za mesic),tak jsem vyhledala RHB lekarku(MuDr.Krejci),ktera mne ihned poslala na RTG-cele patere,CT,a jeste tyz den mne bylo receno-Tristiva zlomenina C6,obratel C5 je posunut proti C6 o 4mm,C7 a C6 je rotovan doleva,C5 do prava,zuzeni p.kanalu o 4mm,a ihned se rtg snimky poslali do UVN Stresovice, a druhy den mne kontaktovali,at prijedu,a uz 2 den sla na operaci(2,5hod.na sale),pri ktere mne natahovali pater,odstranily plotenku,nasroubovali titan desticku.Po probuzeni z narkozy jsem hned zacala hybat rukou,citila palec(presne 2 mesice po urazu)byl to nadherny pocit.Proste dobre odvedena prace ODBORNIKU(operater-Mudr.VANEK PETR.,asistent-Mudr.SAUR KAREL),ale podekovani patri vsem na neurochirurgii UVN Stresovice(doktorum,sestrickam ,sanitarum)za peci,ochotu,vstricnost,byla jsem velmi spokojena.Jen skoda,ze toto nemohu psat o sve spad.nemocnici KLADNO,nebot kdyby RTG udelali oni a hned,tak jsem nemusela mesice trpet,cpat se lekama na spani,bolesti,atd...Ted mne ceka rehabilitace,mozna lazne(nevim zda mam narok),ale jvim,ze to nejhorsi je pryc.Tak vsem drzim palce,a preji HODNE ZDRAVI.Petra
Přidat nový komentář