Našel na help24 diskusi k risperdalu a byla tam jedna reakce od jedné slečny. Cítím se úplně stejně jako ona a myslím, že by bylo dobré, aby to tady bylo.
Tady to je:
Ahoj chudáčku, je mi tě líto, že bereš ten hnusný Risperdal.Je to chemoterapie, chemická lobotomie (až tak moc nepřeháním,protože žít se sním vážně nedá, chodící mrtvola.).Zničí v mozku vše hezké, co vnímá, lásku ke všemu, něhu, prožitky radosti,štěstí, úspěchu.Člověk je zpomalený, robotizované pohyby, ztráta mimiky,svalová bolest...Otok obličeje, celkový otok, příšerná únava, naprosto žádná energie,umělci při něm nemohli skládat díla, Schizofrenik matematik John Nash, co dostal Nobelovu cenu za matematiku, se rozhodl raději žít s bludy a halucinacemi, ALE VNÍMAT PŘICHÁZEJÍCÍ MU NA MYSL MATEMATICKÉ VZORCE,které PŘICHÁZEJÍ STEJNÝMI KANÁLY JAKO BLUDY,
prostě antipsychotika vysadil, když je bral, byl doma, celý den seděl a tupě koukal, a dokázal za celý den vynést jen koš s odpadky.Jakmile ty ´´léky´´vysadil začal opět tvořit vzorce a přednášet matematiku a fyziku na univerzitě, na ty bludy si zvykl.DOPORUČUJI: FILM čistá duše
Já Ten Risperdal beru povinně nedobrovolně(rodiče) od dubna 1/14DNÍ DEPOTNÍ INJEKCE 25MG, mám úplně všechny vedlejší nežádoucí účinky včetně hypoglykémie, vůbec se nesměju, s nikým se nebavím,protože mě nenapadne téma., a to je právě ono, nám to v mozu zabije veškeré myšlení.Nemám vůbec nápady a ztratila jsem hudební sluch, neslyším, neprožívám muziku.
tady celé: http://www.help24.cz/forum/read.php?3,172195,172230#msg-172230
Přidat nový komentář