zdravim, u koho jak probihala lecba? chci se zeptat, delali mi testi, chlamydie trachomatis negativni, ty plicni take, vysledky mam doma, jen chlamydie sp. pozitivni a ty dve ostatni hranicni s tim, ze se mi po sesti tydnech ma brat znova krev, problemy zacaly po viroze, nejdriv me zacalo palit pod kolenem a bolet i koleno, stehno, bodave bolesti, delalo problem na tom i lezet, stale mi v tom koleni neco drazdi a uz mam i kus kuze pod kolenem necitlive, pak se to vrazilo i do ruky, brneni prstu, paleni rezani svalu, bolest ramene, mezi lopatkami, driv caste virozy, sem tam zanet mocovych cest, vim, ze imunitu asi nemam nejlepsi, zatim jsem na bylinkovych cajich, vitaminech, wobenzymu..nektere problemy odeznely, jen koleno stale poboliva, a ruce mam takove divne jehlicky, bodani, sem tam nekde cukne sval..po vsem co jsem cetla, to na chlamydie sedi, tedy na ty chronicke, borelie negativni, revmatologie negativni, cevni take, jeste me ceka navsteva neurologie, dal uz nevim...jsem objednana k psychologovi, trpim od detstvi uzkostma, ale nerada bych, aby se vse svedlo jen na psychiku... pokud by za to mohla psychika, je to take beh na dlouhou trat stejne jako chlamydie, ale ja nechci nic zanedbat, aby se jakakoliv lecba neminula ucinku..dekuji za rady, kdyztak si muzem psat i na mail :)
Přidat nový komentář