Zdravím,s chlamydiemi se potýkám cca 3 roky,přístup lékářů je katastrofa :o Neradi dávájí testy na chlamky,na plícním mi dr.odvětil na můj koment,že mi ten klacid nezabral,že zanět je výlečený,nashledanou:oO pár měsíců později při dalších větších potíží jsem zašla za dr.,testy zase pozitvní,summamed taky nezabral.Rok jsem nějak přežívala,problémy se zhoršily,před 2 týdny jsem zašla opět k dr.,že se mi to všechno horší,tak mi udélala testy s upozorněním,že nemám na chlamydie všechno házet,výsledky zase pozitvní,zítra dobírám poslední klacid,co mi předepsala jen na týden,ehm...žádná změna :oDělala jen testy na plícní chlamydie a když jsem jí požádala,at mi udělá testy i na ty trachomatis,prý moje potíže gynekologickě,které mám stejnou dobu jako s plícními problémy,s tím nesouvisí,že to mám řešit opět na gyndě,at mi udělá testy tam :o Už musím docházet i na onkologii,tam jsem odvětila dr.,že mám plícní chlamydie,tak se mě zeptal,prý jak to poznám,že je mám :DByla jsem předevčírem na gyndě a požádala o ty testy,tak mi je udělá až dnes,protože mám blbou pojišťovnu,která to nechce moc proplácet,že jsou tam nějaké limity a doporučila mi,že se mám přihlásit k jiné pojištovně,která prý zatím vše proplácí :) Proto asi ta nevůle ohledně testů na chlamky u ostatních dr. :oTa neochota,když se uráčíte říct,že atb.nezabraly,je mazec.Ty testy by se měli dělat pravidelně po dobrání atb.a přeléčovat,jenže dr,nejde o zdraví,ale o prachy:(Zkusím alternativní medicínu,dr.už nevěřím a pořád se doprošovat o testy a léčbu už mě nebaví a stejně napíšou atb.,které nepomůžou a tím to je pro ně vyřízené,dál nezájem :(
Přidat nový komentář