Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Beru stilnox už asi 20 let.. postupně jsem se vypracoval až na dávkování 10. Ale teď se něco stalo. Ten lék mimo jiné přestal fungovat. Dříve navazoval spánek, někdy lehkou euforii, příjemné pocity že svět zas není tak nahovno. Jenže po prudkém vysazení když mi došly nastalo peklo. Prudké závratě horko chlad střídavě, neuvěřitelné hučení v hlavě, které mi nedovolilo spát. Dokonce jsem měl i akustické halucince typu že někdo zvoní u dveří, o snech se snad ani zmiňovat nebudu protože noční můry na denním pořádku. To jsou takové ty sny co skončí a ještě měsíc si ten sen živě pamatujete.. člověk je paralyzovaný chtěl bych jenom spát a celý svůj život prospat. Tady bude velmi těžká cesta. Nejvíc mě asi ublížil remod a aktuálně užívám escitol který ztrácí účinnost a velice často padám do velmi nepříjemných tetanický záchvatů. Naštěstí jsem si pořídil osobníEKG které dokáže předpovědět minimálně 10 vteřin dopředu než sebou seknu. To je pak lépe kleknout na kolena dát ruce dopředu a čekat až to přijde a člověk se vyvalí. Zkoušel jsem všechny možné varianty. Aktuálně jsem na ambulantním detoxu kde se ty problém jenom prohlubují. Otázka není jak z toho ven. Ale bojím se, že až z toho venku budu - už to nebude nic co by za to stálo. jsou tady jste z pomínky na některé akce kdy jsme s partnerkou usínali já asi po 10 zolpidem nech se mi přitulil a krásně spal až do rána, měl jsem krásné sny bylo mi krásně euforie hvězdy tropická noc pod stanem výlet na motorce. Tohle bych nevyměnil. Ale začínám mít potíže když se vracím těch 20 let zpět že přicházím na to že jsem snad asi vůbec nežil. Copak neexistuje nějaký lék na uklidnění? můj problém se spánkem nebude že bych nemohl usnout ale honí se mi v hlavě miliardy myšlenek a potřebuji je uklidnit. Dvakrát jsem zkoušel doma provést ostrý detox. Dvakrát jsem skončil na JIP z toho jednou mi podávali léky na které jsem těžce alergický A kdybych tam byl o den dýl tak je po mně. Teď jsem zoufalý a nevím co mám dělat. Flustrace dnešní doby je extrémní a podobné problémy jako mám já mají miliony lidí. Nebudu jiný případ. Teď bych řekl že jsem sekundární oběť mediální masáže zvané covid. A jak to psala jedna paní přede mnou. Rozhodně bude raději závislá než aby přemýšlela kde se oběsí. Věřte nebo ne rozumím tomu jak většina lidí co si prošla peklem detoxu. Něco tak hrozného jsem v životě nezažil a to už jsem v nějakém věku.
Přidat nový komentář