Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Dobry vecer, neviem, ci vam poradim, ale ja mam uz 27 rokov a s hemangionom zijem uz od malicka. Mam ho pod lavym uchom. Ked som bola mala, tak ako som rastla, tak to rastlo so mnou. Neviem vam vsak povedat vsetky podrobnosti o mojom stave, lebo sme to nikdy doma nejako nerozoberali. Ja iba viem, co to vlastne mam a co ako sa mi to stalo, ked som bola mala. Neviem, kedysi akosi asi to zdravotnictvo nebolo ako je teraz. Ja mam jazvu do dnes (dost velku), ale je to spojene aj s niecim inym, lebo to mi urobili zevraj, ked som bola mala a mohla som ist v 16 rokoch na plastiku, ale uz som sa s tym naucila zit a odmietla som ju. Dnes je zivot uplne o nieco inom a verte, ze mnoho ludi si to na mne ani len nevsimne a sami sa cuduju, ked im take nieco ukazem alebo poviem. Jasne, mozno sa vam zda dost krute, ze hovoria lekari, aby ste pockali. Ale verte im. Je naozaj dost pravdepodobne, ze sa to vstrebe. U deti je to tak. Aspon tak som citala clanky na internete, kedze som sa tiez o to zaujimala. Nebojte sa, vsetko dobre dopadne. Doverujte niekedy aj lekarom.Urcite to neni ziadna rada ale skuste to.
Přidat nový komentář