..myslela jsem, že budu silná a že to zvládnu bez nějaké pomoci, mám 3děti 17,8,5. a jsou to neustále stresy, sic i radosti,ale občas mě stresy pohltily natolik, že jsem byla vysílená,smutná a bez radosti, nechtělo se mi nikde, většinou jsem byla jen doma, ale kde je život??
Tak si říkám a dost s tím se musí něco udělat, dr mi nabízel psychologa, dlouho jsem váhala,ale pak jsem zašla- sedím, mám vyprávět o sobě, těžké!! o svém soukromí, cizímu člověku, který většinou mlčí a čeká co mu řeknu, pokouším se se otevřít, chvílemi chci brečet! není mi to příjemné, jsem zase ticho a musím se napít vody, za hodinu sezení jsem vypila třičtvrtě litrů vody. Po hodině odcházím, napsala mi další sezení, na které jsem se pak omluvila, že nedojdu, nechci někde chodit a brečet!
dřív jsem brala Elicii, A
sentru, ale spala bych i ve stoje, jen co jsem se nervla, musela jsem se najíst, nebo rychle lehnou do postele v okamžiku sekundy jsem trvdě usnula, každý den, několikrát.
Takhle to nejde, řekla jsem si a pomalu vysazovala léky!!! a řekla jsem si, že dokážu být bez nich! ale nakupily se zase stresy a uběhlo snad půl roku a zase smutek a všechno hnusné, dr mi předepsal citalon v malé dávce, že je mírný, řekl hned první den jsem se cítíila otřesně, třes, ospalost, po dvou dnech jsem jej vysadila.
utekly 2měsíce.
Zašla jsem tady na vaše povídaní diskuze a Aurorix se mi zalíbil. Beru ho ted přes týden a jsem tak štastná, teda zatím.
sic, mírné bolesti hlavy, ale jinak necítím nic jiného než, větší sílu, větší ENERGII už nespím, když se nazlobím, více se směji z maličkostí, lépe večer spím! a co nejdůležitější?! ..necpu se jídlem! ..je mi fajn, méně jím, jako kdybych měla pořád plný žaludek. přesně ho beru 9den. Tak snad Vám mé psaní nevadilo a snad i bylo k přečtení. Drže se.! a najděte mezi léky ten správný lek, který konečně sedne na vaše tělo jak mááá. ahoooj.
Přidat nový komentář