Simča mi odpověděla na otázky, které mi momentálně nemůže zodpovědět žádná z mých opor, protože i psycholog i psychiatr, který mi předepsal AURORIX, jsou na dovolené. Brala jsem 4 roky CITALEC 20 mg, nejen kvůli depresím, které jsem zaháněla hektickou prací ale také kvůli syndromu vyhoření jako následku (jedno získáš-úspěch v práci, druhé ztratíš-duši). Jednou jsem CITALEC svévolně vysadila, potom jsem jej brala ještě témeř tři roky. Poslední rok už jsem pociťovala, že "to není ono", a po relapsu jsem vyhledala psychiatra. Napsal mi AURORIX, podotýkám že po prvním víc než hodinovém a velmi příjemném sezení. Po dohodě, že ještě nějakou dobu neopustím práci, která mne emocionálně velmi vyčerpává ale na druhou stranu mi přimáší radost, kontakty s kolegy, které mám ráda, jsme začali snižovat CITALEC, teď už jsem druhý týden "bez ničeho", na neschopence, totálně dole, za 4-5 týdnů jsem zhubla 8 kg. Takže na sobotu 27.7.2008 a první tabletu AURORIXU čekám jako na dar z nebes. Pokud do čtvrtka nepřiberu a nezlepším se, tak mne čeká interna. Nesedím teď v koutku s PC a nebrečím, jen se divím, co se to se mnou, byť za pomoci antidepresiv, silnou ženskou, stalo..Jinak ztráta libida je, bohužel, daň za dobré dny a noci bez propocených prostěradel. Simčo, díky Ti za optimistický příspěvek, bojuj a i miminko bude. Všem depresářům co nejméně chmur a určitě se ozvu, jak jsem s AURORIXEM dopadla.Hodně sil všem.
Přidat nový komentář