Ahoj Kristián.
Tvoj príbeh, a cesta k benzakom ma veľmi zaujala. Mija cesta k rivo...., bola tiez podobná. Bol som športovcom. Od dectva mňa aj súrodencov rodičia viedli k športu. Miloval som to ked som vyhral priniesol medajlu pre región, kraj, az som to dotiahol na medzinárodnú úroveň, a uspel som. Ale zároveň to bola cesta do pekla.
Istý významný ľudia ktorí mali vplyv ,boli to proste uchylne prasce, ktoré mi ponúkli slušný honorár za čosi. No bol som mladučký, sprostučky, tak som vzal. Proste money money money. Tam mi aj dali aj cuchnut k drogám, aby som lepšie zvládol....... Po troch mesiacoch na drogách som prišiel domov a dal som si s chalanmi. U mňa to bola strieborná dávka . Prebral som sa v spitali, a napojený na kabliky monitor nadomnov pipal, a spustila sa u mňa panicka porucha. Hrozné niečo pocit že umieram pulz170 pichali mi apaurin ktory na chvíľu poriesil moje záchvaty paniky. Bal som sa ísť na sto metrov od baraku. V momente ked som bol sam, hneď panika záchvat. Odmietal som brať to qantum benzakov co mi predpisovali ( chvála Bohu ) . V skratke diagnostikovaná farmako fóbia ktorá trvá do dnes. Az mi nakoniec na silu nakvapkali 5 kvapiek riva...., a fuuuu mne bolo super úzkosť všetky strachy prešli. Nemusel som ho potom aj týždeň vziať, len ked som uz cítil, ze ide panický atak, tak som si kvapol. Roky šli jeden po druhom, a v posledných rokoch s rivo...., som uz denne dával max do osem kvapiek bez ohľadu ci je den rano, alebo večer. Proste ked som pociťoval, ze potrebujem. Tento rok, leto v kuse na behu stres napätie, tak za celý den ked všetko zrekapitulujem uz bolo aj cez 20 kvapiek. V mg, to činí, 2mg., plus, mínus 0,3 mg. Nezabudnem na večer ked som uz bol pracovne tak vyťažený ,a dal som si naraz 20 kviapiek, 2 mg lebo počas dňa som neužil nic. Taky strach som dostal, ze to som si dal veľa, tak som to vyzvracal. Čiže u mňa počas celého dňa bola maximálna dávka cez 2mg. Nie naraz. Prebehu celého dňa. Ked prišiel deň, ze rivo..., nebude, som ostal hotový, a hneď som to dal na 0,4 potom 0,3 a fuuuu. Iba som si ublížil a veľmi. Nieco hrozné dostavilaesa nespavosť depresia strata na váhe úplný stav nefukcnosti. Mojej terapeut ked vytiahol zo mňa, ze vlastne ako som to bral a povedal dom mu pravdu, ma momentálne vyzval k stabilizovaniu, a odporučil mi 3krát denne 5 kvapiek. To som zhodnotil, ze to je veľa. Tak som to dal na 0.3 -0.3 -0,5 . Teraz mám 0,2- 0,3- 0,4 . V celku, je to 0,9 mg na deň. A postupne pomaly sa zbaviť 0,2 co je placebo efekt, potom 0,4 , A tu potom držať nejaký čas, a znížiť na 0,2 . Čiže Je to rozdelené do celého dňa na 0,9 mg. A na tom som momentálne. Treti den beriem mirtazen ktorý fuuuu sila. Moje prvé AD. Aj k tomu kym som sa dokopal vziať tak, psycho riadne. U mna je to ťažké tym, že nic okrem riva... som nikdy nebral. Lebo mi stacilo len rivo.... A bol som v pohode.
Tak v skratke o mne, a cesta k rivu.....
Přidat nový komentář