Dobrý den
Reaguji na diskuse o léčbě hemeroidů. V roce 1993 jsem ve 22 letech podstoupil klasickou operaci hemeroidů a měl jsem cca tak 4-5 let pokoj. V roce 2005 jsem podstoupil opět operaci a to pomocí stapleru - Longova metoda, za kterou jsem dal 10,5 tis. korun. Už po operaci se mi to nezdálo, že mám stále při stolici nateklý konečník. Právě zítra jdu na vyšetření, jelikož chci podstoupit operaci pomocí hemoronu. MÁM ŘIŤ JAKO OPIČÁK. Celou dobu zkouším různé masti, bylinné extrakty, diety, naučil jsem se pravidelně na stolici atd atd. Pohyb mám, nesedavé zaměstnání, nepiji, ale kouřím atd a stejně se to vrací. Můj názor je, když to je vrozené, nezbavíš se toho nadobro. Určitě věřím, že bylinky jsou super, ale jen to zmírní, ale nikdy né úplně vyléčí. Zmírní to tak, že nejsou vůbec žádné příznaky a žádné náznaky, ale může se to kdykoli vrátit ze dne na den, jako mě. Nechci nikoho odrazovat od různých metod, každý reaguje jinak. Každopádně Já pro to, abych mohl v klidu spát, nebál se jít na záchod udělám cokoliv. Rád se tu po operaci Hemoronem ozvu a dám Vám vědět.
Mějte se Zdeněk tel. 602487689, pro toho, kdo by nevydržel čekat a chtěl by bezprostřední dojmy.
Přidat nový komentář