Blížící se Velikonoce připomínají význam a úlohu vajec nejen z hlediska tradic, ale také z hlediska nutričního. Vejce jsou jedněmi zatracovaná díky obsahu cholesterolu, jedněmi vyzdvihovaná díky obsahu vitamínů, minerálních a dalších látek. Jak je to tedy s vejci ve vztahu k naší výživě a cholesterolu skutečně?
V této poradně radí: MUDr. Lucie Kozáková
Homeopatka
MUDr. Lucie Kozáková absolvovala v roce 1997 2. Lékařskou fakultu Univerzity Karlovy v Praze (dříve Fakulta dětského lékařství). V roce 2000 atestovala z ORL.
Od promoce pracuje jako ORL lékařka v Městské nemocnici v Litoměřicích. Je absolventkou mezinárodní školy klinické homeopatie CEDH, členkou i lektorkou Homeopatické lékařské asociace. Homeopatii využívá ve své každodenní praxi.
Partneři poradny: