Blížící se Velikonoce připomínají význam a úlohu vajec nejen z hlediska tradic, ale také z hlediska nutričního. Vejce jsou jedněmi zatracovaná díky obsahu cholesterolu, jedněmi vyzdvihovaná díky obsahu vitamínů, minerálních a dalších látek. Jak je to tedy s vejci ve vztahu k naší výživě a cholesterolu skutečně?
Najdete zde informace o normálních hodnotách, které jsou stanoveny pro laboratorní vyšetření. Tato databáze byla připravena ve spolupráci s Ústavem klinické biochemie a laboratorní diagnostiky VFN v Praze.
Vyhledat dle názvu
Úplný seznam vyšetření podle abecedy
A B C D E F G H CH I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z vše
- Ferritin [ µg/l ]
- Fibrinogen [ g/l ]
- Folát viz kyselina listová [ µg/l ]
- Folitropin (Folikulostimulační hormon) FSH [ U/l ]
- Fosfáty v moči [ mmol/d ]
- Fosfáty v séru [ mmol/l ]
- Fruktosamin (Glykosylovaný protein) [ µmol/l ]