Blížící se Velikonoce připomínají význam a úlohu vajec nejen z hlediska tradic, ale také z hlediska nutričního. Vejce jsou jedněmi zatracovaná díky obsahu cholesterolu, jedněmi vyzdvihovaná díky obsahu vitamínů, minerálních a dalších látek. Jak je to tedy s vejci ve vztahu k naší výživě a cholesterolu skutečně?
Najdete zde informace o normálních hodnotách, které jsou stanoveny pro laboratorní vyšetření. Tato databáze byla připravena ve spolupráci s Ústavem klinické biochemie a laboratorní diagnostiky VFN v Praze.
Vyhledat dle názvu
Úplný seznam vyšetření podle abecedy
A B C D E F G H CH I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z vše
- Chloridy v moči [ mmol/l ]
- Chloridy v séru [ mmol/l ]
- Cholesterol celkový [ mmol/l ]
- Cholesterol-HDL [ mmol/l ]
- Cholesterol-LDL [ mmol/l ]
- Cholinesteráza CHS [ µkat/l ]
- Choriogonadotropin + Beta podjednotka b-hCG [ U/l ]
- Choriogonadotropin hCG [ U/l ]