Alergie na chlad propuká hlavně na podzim a v zimě, kdy se vlivem chladného počasí zvyšuje počet těch, které trápí nepříjemné kožní projevy při pobytu v chladném či mrazivém vzduchu nebo po přechodu z tepla do zimy či naopak. Nejčastěji se jedná o zarudnutí pokožky, kopřivku s úporným svěděním, popraskání kůže nebo otoky těch míst těla, která nejsou dostatečně chráněná oblečením.
Podle mých zkušeností je důvodem špatná výživa - vše konzervované, sterilované, vařené, pečené, dušené. Doporučuji zařadit do výživy syrové - nehnojené a nestříkané - ovoce a zeleninu a také kvašené/kysané potraviny (např. kysané zelí) - ale pouze bez použití konzervantů!! - to lze jednoduše vyrobit doma. Zajímalo by mě, jaký je výskyt mykóz u žen vegetariánek, makrobiotiček a vitariánek - je na to nějaká studie?Díky
Přidat nový komentář