Alergie na chlad propuká hlavně na podzim a v zimě, kdy se vlivem chladného počasí zvyšuje počet těch, které trápí nepříjemné kožní projevy při pobytu v chladném či mrazivém vzduchu nebo po přechodu z tepla do zimy či naopak. Nejčastěji se jedná o zarudnutí pokožky, kopřivku s úporným svěděním, popraskání kůže nebo otoky těch míst těla, která nejsou dostatečně chráněná oblečením.
Dobrý den, právě jsem přešla na makrobiotickou stravu a dočetla jsem se, že by se nemělo kombinovat ovoce s obilovinami. Ve vašich článcích jsem se ale dočetla, že běžně ovoce s obilovinami používáte, co si o tom tedy myslíte. Také by mne zajímal Váš názor na to, že by se zelenina měla konzumovat hned po uvaření a znovu neohřívat, protože se pak stává kyselinotvornou a půl hodiny do tepelné úpravy začíná hnilobný proces, prosím o Váš názor? Děkuji
Přidat nový komentář